Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Problem med en Jayco Swan Camper

Jayco är en australisk tillverkare som har producerat ekonomiska fritidsfordon sedan 1975. Den Jayco Swan Camper är en av dess linje av camparen släp. Den övre halvan av fordonet består mestadels av en skärmad markis som ska sättas upp på campingen. Användare av Jayco Swan har lovordat dess överkomligt pris och säger ofta att det är lätt att dra. Dock har de också kallas Swan mindre än robust, och klagar över att förtältet ofta misslyckas med att hålla ut regnet. Svag Struktur

Vissa användare av Jayco Swan husbil klagar på att det inte är tillräckligt starkt strukturellt tas off road. Användare hänvisas problem med damm att komma in i husbilen, och skåp och med hushållsapparater "skakar sig i bitar" på spåriga vägar. De säger att husbilen inte är tunga, och att destinationer är därför något begränsad när du använder den.
Fragile Matcher

Många användare av Jayco Swan klagar över att en uppsjö av små saker började gå fel med sina nya campare - lösa skruvar, dörrar som stänger dåligt, handtag som föll av, lås som inte fungerade. Vissa användare rapporterade irritationsmoment såsom lim kvar på golvet i deras campare, och att de interna fixturer i allmänhet sköra.
Tak /Markis Problem

Många användare av Jayco Swan sommarlägret klagade på att taket och skärmen markis var tidskrävande och komplicerat att ställa upp. Flera noterade också att taket och markisen gjorde ett dåligt jobb med att hålla regnet ute i husbilen. Vissa klagar på takbågar kollapsar, så regnet att blöta husbil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116934.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.