Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar ett batteri Cut-Off Switch

Bilar, båtar och husvagnar använder ofta batterifrånkopplingsanordning switchar för att förhindra en långsam effekt avlopp på sina batterier då fordonen inte används. Cut-off-switchar bryta fysiskt sambandet mellan ett batteri och de enheter som kör på det. Detta håller enheter som kan lämnas på eller automatiskt på laddas ur fordonets batteri, lämnar den inte kan starta. Cut-off-switchar kan också användas som ett stöldskydd, eftersom en bil inte startar om inte cut-off är påslagen. Saker du behöver
Pencil
Borrmaskin
Borrspetsar
Skruvar
Skruvmejsel
Avbitare
Wire strippor
Visa fler instruktioner

1

Leta bilens batteri och den negativa kabeln, som vanligtvis är svart. Koppla bort den negativa kabeln från batteriet.
2

Välj en plan yta att använda som en monteringsplats för cut-off switch. Platsen bör vara tillräckligt nära batteriet som den negativa kabeln kan nå platsen och sedan nå tillbaka till batteriet. Placera brytaren mot ytan och markera monteringshålen med en blyertspenna.
3

Borra hål i ytan. Hålen ska vara något mindre än de skruvar som du kommer att använda för att montera brytare. Skruva fast brytaren på plats.
4

Skär den positiva kabeln så att det finns tillräckligt med tråd för att köra från batteriet, till växeln och sedan till trådens ursprungliga källan. Skala den sista 1/4 tum av isoleringen från de nya ändarna av trådarna.
5

in den exponerade trådändarna i omkopplaren terminaler. Olika switchar använder olika typer av terminaler, men de flesta har en skruv som du behöver för att dra säkra tråden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116898.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.