Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Förvaring av Trailer & Däck

Oavsett om du har en hästtransport, tält släpvagn eller resa släpvagn är det troligt att du kommer att behöva lagra den någon gång. Korrekt lagring av en trailer kommer att hålla den i perfekt skick och kommer att minimera mängden arbete och reparation du behöver göra när du tar ut den ur lagring. Korrekt förvaring av släpets däck kommer att göra dem längre. Saker du behöver
städmaterial
tunna träskivor
Opaque polyeten
Tätningsmedel
Smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Park ditt trailer på en jämn plan yta. Helst ska det vara på trottoaren inomhus. Men om du inte har ett garage eller förvaring, försöka hitta en täckt yta eller köpa en ventilerande trailer lock. Om din släpvagn med en nödbroms, lämna bort det.
2

Rengör insidan av vagnen och ta bort eventuella färskvaror. Tvätta det yttre av släpvagnen. Se till att släpet är helt torr för att förhindra mögel bildas.
P Om du lagrar ett tält släpvagn, förhindra mögel och mjöldagg genom att se till att det är torrt innan du stänger den.

3

Inspektera alla sömmar på släpvagnen och täta dem med ett tätningsmedel. Sömmarna omfattar områdena kring taket, fönstren och kropp. Använd ett smörjmedel på gångjärn och lås.
4

Jack upp släpet enligt tillverkarens anvisningar. Avlägsna däcken. Däcken bör förvaras inomhus på en plan yta. Placera dem på deras sidor, lägg en tunn träbit mellan dem och slå in dem i ogenomskinliga polyeten för att hålla dem från att skadas av elementen. Lagra dem på deras sidor kommer att hålla dem från att förlora sin form.
P Om du inte vill ta bort däcken, sätta trailern på block för att hjälpa däcken håller formen. Minska lufttrycket i däcken till psi rekommenderas av tillverkaren för kalla väderförhållanden.
5

Kontrollera undersidan av trailern att se till att gnagare och andra skadedjur kan inte komma upp i någon öppning . Täta eller täcka eventuella öppningar du hittar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116887.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.