Vad gjorde 2002 B4C Camaro Special?

Den 2002 Chevrolet Camaro B4C var polisfordon versionen av standarden Camaro modellen. Chevy identifierade polisen versionen som B4C Special Equipment Option, eller Special service polisen paket. Den Camaro B4C var i huvudsak Z28 Chevy fabriken paket med ytterligare några tunga alternativ. Chevrolet producerade Camaro B4C 1991-2002. Den Camaro gick på hiatus tills Chevy återupplivade den under 2009. Bakgrund

Camaro var i dåligt skick när Chevrolet stoppat produktionen under 2002. Dess design var daterad och många av dess komponenter var billig ut. Dålig försäljning föranledde biltillverkaren att minska sina förluster som skyndade sig att släppa namnskyltar som inte utför. Ändå Z28 och idrott paket var mycket snabba bilar med superb hantering. Basen 2002 Camaro kom med en underdimensionerad 3,8-liters V-6 genererar en blygsam 200 hästkrafter och 225 foot-pounds av vridmoment, men 310-hästkrafter, Corvette-inspirerade LS1 V-8 gjorde B4C versionen en favorit bland polis och motorväg patrullera avdelningar som en strävan fordon. Var dock den nackdelen Camaro hade en stram inredning som hindrade poliser att transportera gripna personer. Som ett resultat, behövde officerare kör Camaros oftast en backup-enhet för att transportera fångar. Addera B4C paket

I vissa avseenden var B4C en mindre version av den ursprungliga polisen -orienterade paket. Den 1LE Performance Handling Package var en racing alternativ gynnas av polisen, men var inte längre tillgängliga efter 1999. Den 1LE s paket hade en högpresterande fjädringssystem. Dock var många av de 1LE funktioner inte är kompatibla med polisens arbete, såsom premium stereo, racing stripes och T-top. B4C utrustning som kom från fabriken för 2002 Camaros ingår en axel aluminium enhet, Koni gas-laddade absorbenter Monotube chock, styvare vapenkontroll, större bussningar, överdimensionerade främre och bakre barer vingla, dator-utvalda spiralfjädrar, en beefier transmission mount, högeffektsgenerator, större all-wheel skivbromsar, samt överföring och styrservo oljekylare. Den B4C också fått en certifierad 145-mph hastighetsmätare.
Z28 Funktioner

Även om B4C var nästan en Z28, lämnade fordonet bär inte någon Z28 badging . Det hade dock den Z28 s Zexel-Torson diffspärr med en 3,23-till-1 bak ratio, automatisk transmission spärrsystem, en bakre spoiler integrerad i bakre däck, platina spets tändstift och 16-tums aluminiumhjul.

Extra

Polisen kunde beställa ett brett utbud av alternativ, inklusive en premie ljudsystem, även om det var osannolikt med många byråer. Men bland de nyttiga alternativen var fönster defoggers, motorvärmare, färg-knappat kropp sidolisterna och tyg eller läder säten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116855.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.