Hur få min Python Fob på Vibrera

Anmälan och varningssystem för vissa Python fordon fjärrkontroll fobs, och säkerhet och avlägsna brickor kontroll, ge vibrera varningsalternativ utöver varningston alternativ. Oftast anger du fob att vibrera genom att växla kommandoknappar på fob eller komma ledningsfunktioner via skärmmenyer. Oavsett modell av vibration-kapabla Python fob du har, är nyckeln till att få din fob att vibrera för att avgöra vilken typ av design Python används för åtkomst vibrerings alternativ. Instruktioner
1

Tryck två Kommandoknapparna på din Python fob samtidigt att försöka att växla från en varningston att vibrera. Vanliga kommandoknappar inkluderar "Lock", "Lås", "Auxiliary", "Remote Access" och "Function." Till exempel, om Python 533, tryck på "Function" och "Lock "knapparna samtidigt för att växla till läget Vibrera.
2

Press och rulla en meny hjul för att komma till ledningsfunktioner på fob displayen och ändra inställningarna. Till exempel, om Python 592, trycka in ratten i minst tre sekunder för att få upp huvudmenyn och tryck sedan på den igen för att välja inställningsskärmen. Välj "Alert typer," rulla hjulet för att markera "Tone + Vibrera" eller "Vibrera" och tryck sedan in på hjulet för att välja och spara det alternativ du vill ha.
3

Push kommandoknapparna på din Python fob för att försöka komma åt inställningar menyer och göra ändringen. Till exempel, om Python 991, tryck och håll "Function" minst åtta sekunder för att få upp huvudmenyn, tryck på "Function" igen för att markera och visa Remote Options-menyn. Välj "Sida Alert," tryck "Fjärrstart" eller "Auxiliary"-knappen för att markera "Vibe" och tryck sedan på "Function" för att välja det. Tryck på "Lock"-knappen för att spara ditt val.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116811.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.