Hur Klipp Utanför markörer för en DC5

Utanför markörer, allmänt känd som side markörer, är lamporna placerade på sidan av bilar som blinkar för att signalera varv, ungefär som de främre och bakre lamporna. Många nyare-modell bilar kommer med dessa redan installerade på dem, men vissa inte. Om du vill installera side markörer på din Honda Intrepid DC5, kan du göra det med lämpliga verktyg och slippa spendera massor av pengar på att ha det gjort på en bil affär. Saker du behöver
DC5 sidomarkeringsljus Sax mall
Maskeringstejp
Måttband
Penna /penna
Dremel verktyg med runda skärhuvuden
Side markörer
Automotive primer
Bättringsfärg
Bil jack
Automotive glödlampa nr 194
Sidomarkeringslyktan trådar
sidavbitare
Tänger
Eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Klipp ut centrum för både förare och passagerare DC5 Sidomarkeringslyktan mallar. Maskera den del av stänkskärmen du ska klippa.
2

Tape Sidomarkeringslyktan mallar till fender. Kontrollera dem flera gånger för att säkerställa att de är i nivå och var du vill ha dem. Mät dem att se till att de är på samma avstånd från vardera sidan av stänkskärmen. Använd en penna för att skugga insidan av den urklippta delen av mallen. Ta sedan bort mallen.
3

Använd Dremel verktyg med runda skärhuvuden för att klippa ut den skuggade området enligt mallen. Flytta i en medurs riktning. Klipp en fyrkant först, och sedan klippa de små detaljerna för att spetsa till sidan markörer.
4

Lägg den sida markörer inom de utskurna hålen. Om de inte passar ordentligt, undersöka där mallen behöver sänkas mer för att få dem att passa och göra det.
5

Prime utsatta områden av metall på snittet området. Vänta minst 10 minuter så att primern torka. Tillsätt sedan bättringsfärg. Applicera två lager av varje för bästa täckning.
6

Palla upp bilen. Avlägsna hjulet. Pop alla pluggar från fender foder så att du kan få in det.
7

Flytta gummiplugg ligger på fordonsindustrin lampan ungefär en tum från glödlampan för att skapa mer slack. Skär av ledningsnätet plug-in ligger på spetsen av Sidomarkeringslyktan trådar.
8

Använd en hopkopplingshylsa att ansluta ena Sidomarkeringslyktan wire till ena änden av tråden du ska springa till de främre strålkastarna. Använd tång för att sätta press på skarven för att se till att anslutningen är säker.
9

Hitta hålet i framskärmen ram, som kan lokaliseras genom att titta upp inuti hjulet området. Gör ett ungefärligt mått från hålet på framsidan-blinkers, och sedan klippa din tråd om detta.
10

Anslut fordonsindustrin lökar i sidan markörer och tråd dem genom hålen. Ta bort blinkers från sin sockel. Koppla strömkabeln av sidan markörer till den blå tråd för förarsidan och den bruna kabeln för passagerarsidan. Sedan koppla marken av sidan markörerna till marken av blinkers. Wrap eltejp runt trådarna för bättre säkerhet.
11

Sätt fender ihop genom att koppla pluggarna på plats. Byt ut hjulet. Lägg den sida markörer över lökarna du bara trådbundna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116793.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.