Hur till sätta upp din Länkade Trailer till Haul Dirt Bikes

Öppna vagnar innebära många faror för din smuts cykeln på grund av väder och vind, så ett inbyggt släp är det klokt val när dragande din smuts cykeln. Den medföljande trailern vaktar dirtbike från exponering för sol, vind, fukt och smuts. Det skyddar också den från stöld i de flesta fall. Välj en trailer som redan har ankare fästa vid golvet och på sidorna. Ankarna tillåter dig att fästa remmarna från dirt bike till det inre av trailern. Saker du behöver
Tire chuckar
Ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på tie-down ankare i din släpvagn längs golv och väggar. Välj en plats för din smuts cykeln som är mellan uppsättningarna av ankare, ger det den bästa chans att bli ordentligt fast.
2

Rulla din cykel i släpet och placera den mellan ankarna. Lyft de främre och bakre däck för att ställa däck chuckar under varje däck. Placera däcken så de är uppradade med cykeln.
3

Be en assistent för att sitta på cykeln för dig. Detta komprimerar chocker något och låter dig hålla ett hårt grepp på cykeln som du binder ner den.
4

Säker transport remmar spärr på handtagen på cykeln. Säkra de andra ändarna av banden till ankarna i botten av den slutna trailern. Dra banden spända på varje ände av cykeln.
5

Be din assistent att kliva av cykeln. Drapera en rem över sätet som når ankarna på vardera sidan av cykeln. Spänn banden nedåt tills baksidan av cykeln komprimerar, vilket gör det svårt för cykelns bakdäck att studsa runt under transporten.
6

Drape annan spännbandet över ryggen däcket av dirt bike. Däckens chuckar förhindra att däcken roterar, så att dina däck inte kommer att glida under bältet. Fäst remmen till ankare på varje sida av cykeln.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116782.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.