Så att bygga min egen Micro-ljus Trailer

Micro-Lite är en typ av sluten last trailer. En modell av Micro-Lite trailer du kan bygga kallas Car-Go Lite. Att göra en Micro-Lite inspirerade släpvagn kan göras genom att omvandla en standard flak trailer. För att göra detta måste du först bestämma hur stor för att göra inneslutningen. Du kan göra inneslutningen för din släpvagn med vanliga skivor av plywood som du kan få på ett hem förbättring butik. Saker du behöver
Måttband 4-by-8, 1-tums plywoodskivor
cirkelsåg
4 mul-by-6 fots flak trailer med trägolv
L-fästen
Deck skruvar, 1 1/2 tum
borrmaskin
2-by-4 brädor
3/4-inch däck skruvar
Visa Fler Instruktioner
1

Mät en 3/4-tums plywoodskiva till 4 meter med måttband och gör ett snitt märke med en blyertspenna. Skär plywood till denna storlek med cirkelsåg. Du kommer nu att ha två 4-meters bitar.
2

Mät och skär en andra plywoodskiva till 6 meter. Upprepa detta steg och skär två 6-fots längder av plywoodskiva.
3

Mät och kapa fyra 2-by-4 brädor till 4 meter.
4 < p> Placera ett snitt 2-by-4 ombord flush på varje ände av de två 6-fots plywoodskivor. Fäst varje brädor till plywood med en 1/2-tums däck skruvar med hjälp av borrmaskin.
5

Placera 4-fot bit lodrätt på framsidan av flak trailer. Placera de två 6-meters bitar på varje sida.
6

köra en 1/2-tums däck skruvar in den 4-fot bit plywood och in i 2-by-4 kort som vid ändarna av de 6-fots plywoodskivor.
7

Fäst plywoodskivor till släpet med hjälp av en L-fästen och en 1/2-tums skruvar. Skruva in skruvarna i de L-konsolerna med borrmaskin.
8

Placera de återstående 6-fots längd plywood ovanpå släpets väggar. Fäst plywood för toppen till 2-by-4 stöd styrelser på insidan av trailern med en L-konsol.
9

Fäst återstående 4-fots längd plywood på baksidan av den inbyggt släp genom att använda gångjärn och en spärr. Fäst gångjärnen på botten av trailern och regeln på toppen. Detta gör att du kan använda dörren som en ramp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116778.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.