Ford Sync Felsökning

När du försöker använda Ford Sync, kan du stöta på problem som kräver grundläggande felsökning. Systemet kan inte känna igen dina röstkommandon, eller systemet kan inte upprätta en anslutning med din mobiltelefon. Du kanske kan lösa problemet genom en ny anslutning av enhet att synkronisera, eller genom förändring av systemets inställningar. Instruktioner
1

minska bullret i bilen om din Ford Sync inte svarar på röstkommandon. Omgivande buller, inklusive vind och konversation, kan göra det svårt för systemet att känna igen direkta kommandon.
2

Återställ din mediaspelare om du inte kan ansluta den till Sync. Se enhetens bruksanvisning återställa enheten. Anslut den till Sync-systemet efter återställningen är klar.
3

Kontrollera USB-kabeln som du använder för att ansluta din mediaspelare för synkronisering om du upplever problem med att upprätta en anslutning. Om du använder en kabel som inte var försedd med en anordning, se till att den är kompatibel. Se enhetens bruksanvisning för en förteckning över godkända kablar.
4

uppdatera programvaran på din mobiltelefon om du inte kan koppla ihop det med Sync. De flesta mobiltelefoner erbjuder uppdateringar over-the-air. Vissa mobiltelefoner kräver att du påbörja en uppdatering via telefonens gränssnitt. Hitta "Update Software" eller "Sök efter uppdateringar" i telefonens meny. Om en uppdatering finns tillgänglig, klicka på "Update" och installera det på din telefon. Koppla ihop telefonen med Sync när uppdateringen är klar.
5 Sync

Para med telefonen en andra gång om du inte kan upprätta en anslutning. Vänd telefonens Bluetooth på. Beroende på vilken modell av telefonen, hittar "Inställningar" och välj "Bluetooth" för att komma åt funktionen. Tryck på "Phone" på Sync konsolen. Tryck på "Inställningar", sedan på "Lägg till". Vänta Sync för att hitta telefonen. Peka din telefon i listan. Ange lösenordet som visas på skärmen Synkronisera i telefonen. Ett bekräftelsemeddelande visas när anslutningen upprättas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116777.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.