Hur gör jag Smörj Final Drive på min Caterpillar 955L Bandlastare?

Anläggningsarbeten beror på tunga maskiner styrka och snabbhet för ett lyckat fält projektet. Bandlastare, såsom Caterpillars 955L, flytta smuts och tunga föremål runt en arbetsplats. Den 955L använder låtar, snarare än hjul och däck, för rörelse. Spåren sätts i rörelse av maskinens slutväxeln. Den sista enheten överför motorns kraft till spåren genom en mekanisk axel. Dock måste denna bakaxelväxel smörjas eller oljas, på en konstant basis för att förhindra friktion och drivlina skador. Saker du behöver
Oil
Wrench
oljebehållaren
Visa fler instruktioner
1

Flytta 955L bandlastare till en platt och fast markyta. Kontrollera att alla parkeringsbromsen och mekaniska spakar är låsta för att förhindra rörelser. Kontrollera att maskinen var i gång tillräckligt länge för att värma slutväxeln olja.
2

Lossa 955L s pluggen med en skiftnyckel.
3

loss avtappningspluggen. Låt oljan avsluta sista facket drive olja. Se till att centrera en olje behållare under flödet för att undvika skadlig förorening av marken marken.
4

Sätt tillbaka avtappningspluggen till slutväxeln fack med en skiftnyckel. Kontrollera att det tätt dras åt till maskinen.
5

Lägg till ny olja, att smörja slutväxeln, genom pluggen. Fyll facket tills oljenivån når pluggen höjd.
6

Sätt tillbaka pluggen. Provkör maskinen i flera minuter, vilket gör att oljan att röra sig i slutväxeln facket.
7

Stoppa maskinen och inspektera slutväxeln oljenivå. Lägg till mer olja om det behövs. Maskinens rörelser gör att oljan att lösa inom de mekaniska delarna efter den första oljan fyllningen. Mer olja kan vara nödvändigt för att korrekt fett slutväxeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116768.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.