Hur får man mer makt till IQ Turbo draken

Polaris IQ Turbo Dragon är en skoter konstruerad för att köras på snö väg att ATV används på stigar. Om du inte får tillräckligt med ström ur din IQ Turbo Dragon, finns det några saker som du kan göra för att få det att fungera ordentligt. Vatten i din gas, lös topplocksmuttrarna och låg kylvätska är de främsta orsakerna till att skotern inte når sin fulla potential. Du behöver inte vara en Polaris tekniker för att få din IQ Turbo Draken fungerar. Du kan göra det själv. Saker du behöver
Gas
Rag
Wrench
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Öppna tanklocket och kontrollera att du har tillräckligt med bränsle i systemet för att starta motorn. Om du har kvar bränslet i skotern över sommaren, använd en hävert slang för att avlägsna bränslet från tanken. Kondens från sommaren kan moln gas och orsaka misständningar i motorn. Byt ut bränslet när den har tagits bort.
2

Pop huven till IQ Turbo Draken och lokalisera tändstift på höger sida av motorn huvudet. Dra varje tändstift ur motorn och använd en trasa för att torka något gunk på det. Om tändstiften inte antänds ordentligt, kommer motorn inte fungerar korrekt.
3

Använd en skiftnyckel för att dra åt topplocksmuttrarna på motorn. En lös mutter kan bromsa motorn eller inte ge den tillräckligt med ström för att köra. Dessa nötter är placerade på toppen av motorn. Vänd dem medurs.
4

Kontrollera kylvätskenivån på vänster sida av motorn huvudet. Om det inte finns tillräckligt kylvätska i tanken, kommer motorn överhettas. Fyll kylvätsketanken att få din motor till rätt driftstemperatur.
5

Har din skoter tas till en professionell om du fortfarande inte får tillräckligt med ström. Du kan ha ett problem med din V-rem koppling. En certifierad professionell kommer att behöva justera kopplingen inställningarna för korrekt ström.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116744.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.