Installationsinstruktioner Toro Polar Tracs

Polar Tracs är avtagbara gummiband som monteras till Toro åkbara gräsklippningsmaskiner. De gummiband kan användas i förening med en snöplog att tillåta en Toro ägare att konvertera sin gräsklipparen till en snö-mover. De Tracs passar runt de fyra hjul som används för att driva gräsklipparen. Två ytterligare hjul är monterade på klipparen mellan de främre och bakre hjulen. De mitthjul bibehålla spänningen på banan och hindra den från att glida av. Med några grundläggande verktyg och hjälp från en partner, omvandla en Toro gräsklippare i en snö katt är enkel. Saker du behöver
Partner
3 hydrauliska domkrafter eller en hydraulisk lyft
4 pallbockar
rörtång
kryssmejsel
Momentnyckel 1/2-tums platt bricka
1/2-tums låsmutter
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp Toro gräsklippare med hydrauliska domkrafter. Först parkera Toro på plan mark och dra åt parkeringsbromsen. Lossa muttrarna på de två framhjulen med en rörtång. Placera två hydrauliska domkrafter under framaxeln och en under mitten av den bakre axeln. Lyft upp klippaggregatet 6 inches från marken. Placera två pallbockar under framaxeln och två under bakaxeln. Släpp trycket i de hydrauliska domkrafter för att sänka Toro på pallbockar.
2

Skruva av klackarna på framhjulen helt. Ta bort hjulen. Avlägsna sidopanelerna belägna mellan hjulnaven på sidorna av Toro. Det finns två skruvar påförande sidopanelerna till maskinen. Ta bort dem med en Phillips-skruvmejsel.
3

Sträck Tracs ut i ovaler. Lyft en Polar Trac med en partner. Wrap ena änden av en oval Trac runt ett bakhjul. Gör samma sak med det andra spåret på den andra sidan av Toro. Center bakhjulen inne hjulskydd - eller skenor - för Tracs
4

Placera de två hjulen du bort från Toro innanför skenorna av spåren på den andra änden av den ovala. . Montera tillbaka hjulen på hjulbultar i navet. Fäst hjulen till naven med hjälp av lug skiftnyckel. Dra klackarna till 65-till-85-foot-pounds med en momentnyckel.
5

Lyft toppen, mitten av spåret medan din partner glider hjulen center boggi på mitten hubbar. Säkra de mittersta hjulen med en rörtång. Dra klackarna till 65-till-85-foot-pounds med en momentnyckel. Skjut en platt bricka och låsmutter på boggicentret punkten stud sitter på sidan av maskinen bakom mitt hjul. Dra åt låsmuttern till 75-foot-pounds.
6

tillbaka de två covers sidopanelen. Höj Toro av domkraften står med hydrauliska domkrafter. Ta läktaren. Sänk hydrauliska domkrafter och ta bort dem från undersidan av Toro.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116725.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.