24V till 12V omvandlare med en cigarett adapter

Även rökning kan inte längre vara så utbrett som det en gång var för förare, är att små utlopp för din cigarettändare kvar. Om du inte röker, kan du använda det som en kraftkälla, naturligtvis under förutsättning att du har rätt adapter för din bil. Med en plug-in-adapter som passar rätt in i ditt uttag kan du få 12 volt eller 24 volt ström direkt från din instrumentbräda. Bil Adapter

Du bil eller båt eller lastbil eller annat fordon med en cigarett uttag, har en direkt källa till makt som du kan komma att driva enheter, från en GPS till en MP3-spelare. Naturligtvis kan du inte bara fästa dessa enheter raka till batteriet behöver du en adapter. Denna adapter ansluts till enheten i ena änden, och cigaretten utlopp i den andra, ger en energi foder precis som ett batteri.
Spänning

adaptrar kan hittas i 12-volt och 24-volts versioner, kommer även många adaptrar hantera båda dessa på en gång. Om du har enheter som bara behöver en av de andra, så kan du fortfarande använda den kabel som kommer att betjäna både, och i själva verket är det en bättre investering eftersom du kommer alltid att ha en kabel som kan få det jobb du behöver göras utan mygel och försöka förändra de strömkablar och adaptrar.
AC /DC

Även med en adapter, är du fortfarande dra likström, vilket är vad du skulle få från ett batteri. Om du behöver växelström, som du skulle få från ditt hus, då du kommer att behöva en växelriktare samt en adapter. Omriktaren kommer att ändra typ av ström du ritar och gör det möjligt att använda enheter som kräver den sortens makt att arbeta. För dem som är villiga att betala lite mer kan du dock få en adapter /inverter som ett enda stycke.
Kraften rinna

Som med all annan användning av makt i din bil, kommer en adapter dra ström direkt från batteriet om bilen är avstängd. Om bilen är på och kör så har du generatorn för att hålla batteriet går, och om du använder tillbehöret läge du ska dra mindre ström, men det är möjligt att döda batteriet med tillbehör som tar tillräckligt med juice.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116721.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.