Hur du justerar ett Hewitt Winch

De Hewitt vinschar har särskilt utformade drevet storlekar och redskap kapacitet för säkra lyft av tunga föremål, t.ex. snöskotrar och båtar. Oftast dessa vinschar kan lyfta objekt som är £ 2400. eller lättare, om inte lyftkapacitet särskilt anges som något annat. Den lyftkapacitet och effektivitet är direkt relaterad till de redskap och ställning. Om du vill justera spänningen av dina kedjehjul och kedja, kan detta öka din vinsch för lyft förmåga. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur vinschen från strömförsörjningen.
2 < p> Ta bort de två 5/16 x 1-tums bultar och 5/16-tums brickor som håller skyddande kedjeskyddet över kedja och drev i Hewitt vinsch. Sätt skruvar, brickor och täcka åt sidan.
3

Lossa de yttre muttrarna på motorn monterings bultar genom att vrida dem moturs med en hylsnyckel. Dessa är de muttrar som är närmast den större av de båda kedjehjulen. Lossa dessa kommer att ge dig bättre tillgång till de inre muttrarna, som ligger närmare den mindre kedjehjulet.
4

Rotera de inre muttrarna moturs om du vill öka spänningen på vinschen kedjan. Vrid muttrarna tills kedjan dras åt och dra sedan åt de yttre muttrarna i medsols.
5

Justera det stora kedjehjulet om det inte är i linje med det lilla kedjehjulet. Det finns en uppsättning skruvar på drevet skaft som du dra åt eller lossa för att göra justeringen.
6

tillbaka skyddande kedjeskyddet och dra åt bultar och brickor till sin ursprungliga position tills ordentligt.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116706.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.