Lägga Blinkers till en UTV

Lägga till en blinker kit till en sida-vid-sida-utility vehicle är en nödvändig ändring i stater såsom Arizona och West Virginia, där dessa terränggående fordon kan köras på gatan. Blinkers ger dig ett mått av säkerhet på vägen, eftersom många förare inte kan uppmärksamma handsignaler när du vänder eller kanske inte inser vad dina handsignaler betyder. Installera skygglappar på din UTV stör inte den befintliga belysningen eller elektronik på UTV, eftersom de är installerade på egen säkring i säkringsplinten. Saker du behöver
Borrmaskin
Blinkers kit
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du vill att skygglappar som placeras på din UTV. För att installera dem på rätt sätt, kommer du att ha tillgång till baksidan av panelen där de är installerade. Dessutom måste du installera en blinker för varje hörn av fordonet, precis som skygglappar är installerade på en bil.
2

Borra tillgång hål i kroppen av UTV med en borrmaskin. Hålet ska matcha diametern på fästskruven på baksidan av skygglappar. När hålen borras, montera bottenplattor för blinkers på bilen. För att göra detta, tråd en mutter över ihåliga fästskruven på blinker.
3

Montera omkopplaren blinkers nära ratten på UTV så att du kan aktivera det lätt när det behövs . Olika kit använder olika stil växlar, så följa satsens bruksanvisning för korrekt montering och placering av brytare.
4

Wire blinkers vid varje hörn på UTV, och sedan installera glödlampor i varje av de blinker lagerhus. Följa satsens bruksanvisning för specifika uppkopplingsrekommendationerna, men ledningarna från varje ljus kommer att köra till en kontrollpanel, vilket i sin tur dras genom brytaren och säkringen blocket för fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116699.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.