Hur: Clutching efter Snöskotrar

Snöskotrar är maskiner avsedda för att transportera människor och material över snö och is. De använder två skidor på framsidan för att styra fordonet och ett spår som liknar dem på tankar för att ge ström. För växlingar, snöskotrar använder en kontinuerligt variabel transmission (CVT) systemet. Detta är en automatisk växellåda som också används på skotrar och bilar gård. Instruktioner
1

Engagera gasreglaget på snöskoter genom smidigt rotera höger handtaget mot ryttaren.
2

accelererar genom låga hastigheter används den primära remskivan. Den ursprungliga handlingen att engagera gasspjället tillämpar en sidokraft på bandet genom kopplingen och motorer rotation. Den primära remskivan kan ses som första och andra växeln i en manuell fordon. Samtidigt den sekundära remskivan applicerar spänning på bältet genom kammarna som reagerar till det moment som skapas av den primära
3

remskiva.
4

Uppnå maximal hästkrafter genom att fortsätta att accelerera. När detta uppnås de primära remskivan tvingar bältet i högre förhållande.
5

Reducerad kraft överförs till bandet som den sekundära remskivan minskar spänningen tillåter remmen att sitta lägre i remskivan systemet. Detta liknar högre cruising växlar i en manuell bil.
6

Körning svåra förhållanden kan leda till snöskotern vara oförmögen att göra hela skiftet mellan primära och sekundära remskivan. I denna situation den sekundära remskivan inte fullt ut engagera det höga intervallet växellådan, men kommer ändå att ta över från den primära remskivan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116677.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.