Hur man installerar ISKA Rör i en Polaris XLT

PSI rören är motorns avgassystem som innehåller avgasgrenrör, ljuddämpare och slutrör för högpresterande snöskotrar. I Polaris slädar, dessa avgasrör scrounge avgaser från motorn effektivare än mäldsystem, öka effekt. Polaris XLT ger gott om utrymme för ändringar i motorrummet, vilket gör att installationen ska ske smidigt och snabbt. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket uppsättning
Tigersåg
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven omslaget till Polaris XLT, och sedan studera hur avgasgrenrör och rör installeras. Fördelaren sträcker sig ut från framsidan av motorn, som kröker sig vänster, och sedan sträcker sig tillbaka förbi förare och passagerarsätet bakom snöskotern.
2

unbolt beståndet avgassystem grenrör från motorn, var noga med att undvika att skada Avgaspackning. Nästa, skruva isär ljuddämparen från avgasgrenröret. Om denna del av avgassystemet har rostat till den grad att du inte kan vrida skruvarna, använd återgående att såga avgasrören bort från ljuddämparen, och sedan ta bort grenröret och ljuddämparen från skoter som en enhet.

3

bort avgasrör och avgasrör från snöskotern genom unbolting dem från sina fästpunkter.
4

Installera PSI rören stambyte avgassystem och ljuddämpare till snöskoter först. Satsen innehåller nödvändiga galgar och fästbultar att ersätta beståndet avgaser s bultar.
5

Montera PSI rören avgasgrenrör på ersättande expansionskammaren med en kompression bult. Observera att inte alla ISKAs kit kräver montering från grenröret till avgasröret. I vissa fall måste du bara bifoga expansionskammaren till avgasröret, och fäster grenröret till motorblocket.
6

Bolt avgasgrenrör på Polaris XLT motor med avgas packning mellan motorn och grenröret. När detta är klart, koppla grenröret och expansionskammaren till avgasröret och dra åt den medföljande komprimering bulten för att fästa de två tillsammans.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116673.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.