Så här ändrar du Bayou 300 2X4

Kawasaki Bayou 2x4 ATV är en arbetshäst i ATV världen. Oftare används som en gård transportfordon än en allvarlig off-road maskin har Bayou fortfarande förmågan att korsa utomordentligt svår terräng. Lägga bekvämligheter till Bayou att göra den mer mångsidig och motståndskraftig mot skador kommer att hålla din ATV i gott körklart skick i många år framöver samt förbättra funktionaliteten av ritten. Saker du behöver
ATV vinsch
eftermarknaden fälgar och däck
Brandsläckare
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Installera en ATV vinsch på framsidan av din Bayou 300. Eftersom det är en 2x4 snarare än en fyrhjulsdriven version, kommer du att vara mer benägna att fastna när terrängen blir mer förrädisk. Vinschar är installerade på den främre ramen av ATV, precis nedanför strålkastarna. Detta gör att vinschen kan placeras strax bakom frontalkrock barer där den är skyddad mot skador. Allt du behöver för att installera en vinsch kit är en hylsnyckel och en extra timme eller två.
2

Byt lager och däck på din Bayou 300 med eftermarknaden komponenter. Inte bara kommer det att förbättra utseendet på din ATV, men det kommer också att bidra till att öka sin markfrigång om du går med lite större hjul och däck för din resa. Byte av däck och hjul på en Kawasaki Bayou 300 är så enkelt som att byta däcken på din bil. Bara jack ATV upp, ta bort de fyra muttrarna som håller varje hjul på plats, dra bort de gamla komponenterna sedan montera de nya.
3

Lägg en liten brandsläckare på lasten rack för din Bayou 300. På spåret, är detta en särskilt bra objekt att ha till hands när enstaka mindre olyckor kan leda till Bayou bromsar binda upp, vilket kan orsaka en brand. Du kan också stöta på en situation där överhettning startar en brand. I dessa fall kommer att ha en brandsläckare i närheten förhindra den totala förlusten av ATV om du fånga branden snabbt innan den sprids. Montera brandsläckare med banden som medföljer enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116670.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.