Hur göra en Go-Kart med en likströmsmotor

Även på yttre skenet, kan det tyckas att bygga en elektrisk gokart skulle vara en lätt uppgift, det finns fortfarande hinder som måste övervinnas för att göra kart arbete ordentligt. Inte bara måste du hitta en ram är tillräckligt lätt för att möjliggöra användning av en likströmsmotor, men du måste också hitta utrymme för batteriet att köra motorn. Naturligtvis, när du har fått så mycket räknat ut, resten är lite mer än smidig segling. Saker du behöver
Go-kart ram
djupt cykel batterier
Industriell dimmer
batteripolerna och kablarna
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den befintliga bensinmotorn från go-kart ram genom unbolting den från motorfästen. Gör detta med en hylsnyckel. Förutom motorn, även ta bort bränsletanken.
2

bort kedjehjulet från bensinen motorns utgående axel.
3

Montera elmotor i plats av bensinen motor, och sedan montera kedjehjulet du bort från bensinmotorer mot utgående axel hos den elektriska motorn. Se till att kedjan som förbinder de två är av rätt storlek och har bara tillräckligt spänning att förbli relativt stram.
4

Montera batterierna i ramen av go-kart.

5

Montera dimmer på ramen av go-kart, där du kan nå det med händerna. Denna dimmer ersätter gaspedalen i din go-kart. Även om det kommer att ta lite tid att vänja sig, ser du att dess funktion är relativt enkel.
6

Anslut en elkabel med en terminal till pluskabeln från batteriet, och drar denna kabel till den industriella dimmer. Använd inte en switch hushåll dimmer, eftersom det inte kan hantera den spänning som du kommer att använda. Dra en annan kabel från utgången på dimmer till den positiva ledningen på likströmsmotor.
7

Förlägg en andra strömkabeln från minuskabeln på motorn till minuskabeln på batteriet, och din kart är redo att köra. Bromsarna kommer att arbeta på samma sätt, men du kommer att använda den industriella dimmer för att styra hastigheten på go-kart och att slå på och stänga av. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116655.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.