Hur man testar Golf Rullar Varukorg Motor

Testa spolarna på en golfbil motorn är en enkel procedur och kan indikera till dig om ett elektriskt problem på din golfbil orsakas av en dålig tändspole eller ett problem djupare i motorn . Batterierna är inte en del av det elektriska systemet av elektriska golfbilar, utan snarare är en del av bensindrivna vagnar och deras tändsystem för eldning av tändstift. Det är en bra idé att ha din golfbil bruksanvisning öppen till avsnittet om felsökning elektriska komponenter för information som är specifik för just din golfbil. Saker du behöver
Volt /ohm testare
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Höj sitsen på din golfvagn och lokalisera tändspolen enligt din tillverkarens bruksanvisning. Golfbil tillverkarna montera alla sina spolar på lite olika ställen. Det är svart och cylindrisk med en metall kylfläns på varje sida och kommer att ha ett enda, tunn tråd som kommer ut av den ena änden och en tjockare tråd kommer ut i andra änden.
2

Koppla bort den negativa terminal från golfbil batteri med hjälp av en skiftnyckel.
3

Koppla loss kablarna som leder till tändspolen. Den tjockare tråden kommer att knytas till ett kabelnät du kan koppla. Den tunnare tråd är ett stiftskontakt du kan dra ut för hand.
4

Placera den svarta mätsladden från volt /ohm mätare på minuspolen på spolen. Du kommer att märka om fallet med spolen ett plus ("+") eller minus ("-") Skylten som visar vilken bly är vilken. Fäst den röda kabeln till den positiva polen.
5

Välj "Ohm" inställningen på din volt /ohm mätare och läsa av displayen. Den golfbil spole bör registrera sig som mer än 3,7 ohm, men mindre än 5.2 ohm. Om spolen registrerar utanför detta intervall, byt ut spolen med en ny enhet. De är inte repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116636.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.