Hur Street Legalize en ATV i Arizona

Arizona är något av en ATV ryttare dröm. Miles och miles av oländig terräng, från skog till öken och allt däremellan gör Arizona en hotspot för ATV ridning. Dessutom, i delstaten Arizona, är det lagligt att rida en ATV på stadens gator, så länge ATV är utrustad för detta. Eftersom ATV är varken säkert eller lagligt att arbeta på stadens gator i lager formulär, finns det några förändringar du måste utföra för att göra det i Arizona. Saker du behöver
ATV horn kit
sidospegel
Motorcykel registreringsskylt
ATV strålkastare kit
Visa fler instruktioner
1

Installera en ATV horn kit på din fyrhjuling. Enligt Arizona lag måste hornet höras från minst 200 meter bort. Detta är en relativt enkel installation, även om du måste använda ett horn från en bil. Montera hornet till ramen av ATV, med en jordkabel som leder till marken på ATV chassit. Kör strömmen till ett horn knapp på styret, och sedan från tutan till ATV säkringsplint ett tillbehör säkring.
2

Installera en sida backspegeln på ATV. Detta är en av de enklaste installationerna du kan utföra. Köpa ett kit som gör att du kan montera den sida backspegeln direkt till bodyof ATV eller, om du vill, på styret. Varje motorcykel-stil spegel kommer att göra susen, så installera en som du gillar.
3

Registrera din ATV med Institutionen för motorfordon i Arizona. För att vara laglig för gatbruk, måste ATV registreras och licensieras som en motorcykel. Montera registreringsskylten på baksidan av ATV så att den är väl synlig bakifrån och kommer inte lätt falla av.
4

Installera en strålkastare kit på ATV som inte kommer utrustad med ett par av strålkastare. Liksom hornet, är detta en relativt enkel installation att utföra. Installera en ljus kit som erbjuds av tillverkaren av din ATV främre körhandtag. Dessa kommer att passa perfekt, och kommer att uppfylla minimikraven för väganvändningen av en ATV i Arizona.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116573.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.