Tips för att göra en Caterpillars Motor köra bättre

Caterpillar Bolagets huvudsakliga sortiment av produkter kretsar kring tunga maskiner och markarbeten fordon. Dessa fordon och lastbilar är åberopats av många företag för att få arbete i byggbranschen. Vinster och produktivitet är beroende av smidiga och pålitliga motorer för att möjliggöra mindre ned tid och pengar förlust. Operatörerna kan förvänta sig bästa tekniken från Caterpillar varumärket, det finns saker de kan göra för att säkerställa en smidig och fortsatt drift av sina maskiner. Torque

hästkrafter för Caterpillar motor eller motor bestämmer mängden effekt från motorn, vilket översätts till momentet när den når hjulen på maskinen. Det är denna kraft som flyttar lasten, oavsett om det är dragande material eller trycka jord. Hålla sig inom det rekommenderade vridmoment för maskinen drivs garanterar en fortsatt smidig motor och mer effektiv användning av bränsle.
Enhancement Uppgraderingar

Använda en kabelhärvan, bränsleblandningen controller och andra uppgraderingar prestanda på Caterpillars on-highway raden av dumprar förbättrar avsevärt prestandan. Att låta den kontrollerande av bränsleförbrukning, dessa tillägg öka bränsleekonomi och även öka hästkrafter utgång. Med ökad bränsleekonomi och hästkrafter belastningen på motorn minskas, förse den med längre livslängd och högre produktivitet. Caterpillar har ett komplett sortiment av uppgraderingsmöjligheter för att hjälpa dig att få ut det mesta av din bil.
Shifting Teknik

Operator skiftande teknik är avgörande för att bevara liv av en motor och minska slitaget på drivlinan och transmission. Shifting upp till en högre växel så snart den lämpliga RPM nås, samt nedväxling när man går nedför en backe eller lutning, sätter arbetet med den del av transmissionen som är byggd för att särskilt ändamål eller situation.

TÄNDSTIFT Underhåll

tändstift har en stor inverkan på driften av en motor eller motor. Som tändstift ålder, vidgar gapet krävs för gnistan att initiera. Detta kan orsaka att spänningen kravet att skapa den gnista som behövs för en välfungerande motor för att öka över den kapacitet. Var noga med att regelbundet kolla alla tändstift och byt efter behov för en bra motor som är igång och mindre stilleståndstid och prestanda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116558.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.