Vilka typer av handikappade Vans Är Bakre Tillgänglig?

De som är rullstolsburna ofta kräver ett specialfordon som att resa. Vans är ett bra val eftersom de har gott om utrymme när sätena tas bort. Några av dessa handikapp-tillgängliga skåpbilar låta rullstolsburen att rida upp framför passagerarsätet området. Emellertid tillåter den vanligaste typen av rullstolen för att vara i den bakre delen av skåpbilen. Bas Van Typ

Anpassat-tillgängliga skåpbilar är oftast gjorda av en av två typer av skåpbilar: fullstora skåpbilar och minibussar. Den typ du använder varierar beroende på dina behov. En fullstor van ger dig mer innerutrymmen, medan en minibuss kan ge bättre manöverförmåga. Vissa handikapp-tillgängliga skåpbilar omvandlas från vanliga fullstora skåpbilar och minibussar, medan andra är specialtillverkade. I vissa fall kan det billigare att konvertera en äldre van än att köpa en ny specialtillverkade van.
Laddar Alternativ
p Det finns ett par lastning alternativ för skåpbilar . Den stil du väljer beror på kostnaden och din rörlighet och personliga preferenser. Det billigaste alternativet är att installera en ramp i van. Rampen kan vika upp manuellt eller automatiskt. Om din rörlighet är mer begränsat och du kan inte få upp och ner en ramp på egen hand, kanske du föredrar en automatisk hiss. Ett lyft fälls ut för van s sidodörrar och rör sig upp och ner för att lasta och lossa van. Båda typerna av laddning kräver ytterligare utrymme nära skåpbil.
Making Room

att göra en handikapp-tillgänglig van från en vanlig fullstor van eller minibuss måste baksätet avlägsnas. I fallet med en mindre minibuss, måste två sätesrader tas bort för att göra plats för rullstolar i baksätet. Men med en fullstor van, du vanligtvis bara ta bort en sätesrad. Detta ger dig fler sittplatser, särskilt om du kommer att behöva transportera din familj med dig.
Tillverkade Vans

Medan nästan alla van kan omvandlas till en rullstol-åtkomst van, kan köpa en specialtillverkad van erbjuda vissa fördelar. Till exempel, att ha ett fordon som är lägre till marken hjälper med lastning och lossning en handikappade passagerare. Dessutom är vissa handikappade människor behöver mer utrymme för huvudet på grund av den högre sätet på en rullstol. Vans tillverkade för att hantera rullstolar är oftast gjorda med lägre golv och högre tak. Om du bara behöver för att förvandla en skåpbil i en rullstol-tillgänglig van
Tillfällig Handikapp Van

tillfälligt, kan du använda en ramp. Vissa metall ramper är bärbara. Medan de är tunga, kan de användas i ett fordon som inte är utrustat med en ramp eller hiss. En minibuss har ofta löstagbara säten, vilket ger dig det utrymme du behöver för en rullstol.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116519.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.