Hur fungerar Hydraulic Power Arbete?

Du måste undra vad Arkimedes skulle ha sagt om det aktuella läget för hydraulisk teknik. Han kan ha varit imponerad av de många lösningar som vi har hittat det gäller att anpassa sina kroppsvätskor principer, och han kanske har även gratulerat oss på att komma på saker som variabelt deplacement pumpar och extremt starkt, högtryckssystem kan bokstavligen flytta berg. Eller han kanske bara sa "Ge mig ett patent advokat stor nog, och jag kunde köra denna plats." Hydraulsystem Basics

Hydrauliska system fungerar på de två mest grundläggande och fundamentala lagar vätskor: att de är inkompressibel, och att de kommer att anta formen av sin behållare. Den mest grundläggande typen av hydraulsystem är den som Arkimedes visat, nämligen att om du släpper en två kilos vikt i vatten, det ska tränga two pounds av vatten. Tänk dig nu att du fyllde ett glas hela vägen upp till brädden, suspenderade den över en större behållare och tappade en två-ounce vikt till det. Exakt två uns av vatten kommer att rinna in i den större behållaren, alltså överföra massan av det två-ounce objektet till den nedre behållaren genom att flytta vätska i den.
Överföra Force
< p> Hydrauliska system fungerar på de två mest grundläggande och fundamentala lagar vätskor: att de är inkompressibel, och att de kommer att anta formen av sin behållare. Den mest grundläggande typen av hydraulsystem är den som Arkimedes visat, nämligen att om du släpper en två kilos vikt i vatten, det ska tränga two pounds av vatten. Tänk dig nu att du fyllde ett glas hela vägen upp till brädden, suspenderade den över en större behållare och tappade en två-ounce vikt till det. Exakt två uns av vatten kommer att rinna in i den större behållaren, alltså överföra massan av det två-ounce objektet till den nedre behållaren genom att flytta vätska i den.
Force Multiplikation

öka diametern på slavcylindern förhållande till huvudcylindern kommer att resultera i ett vridmoment multiplikation effekt. Till exempel, låt oss säga att vår huvudcylinder är en tum i diameter och slavcylindern är två inches i diameter. Tillämpa £ 1 av kraft till huvudcylindern kommer att överföra £ 1 av vatten till slavcylindern. Eftersom slavcylindern är dubbelt så bred, kan det få samma volym vatten, men dess kolv rör sig bara hälften så långt. Eftersom den uttrycker samma mängd kraft över halva sträckan, det skjuter med praktiken fördubbla kraften i huvudcylindern.
Uttryckt Force och Trycksättning

I verkligheten, fluidöverföring i ett hydraulsystem inte nödvändigtvis uttryck som rörelse. Om det tryck som utövas på huvudcylindern motsvaras av tryck trycka tillbaka från slavcylindern, kommer aggregatet sig inte. Systemet kommer dock att trycksätta i direkt proportion till den kraft som placeras på den och uttrycka en konstant kraft i förhållande till den. Till exempel kommer vi att säga att vi har en master och slave cylinder med kolvar exakt en kvadrattum i området. Placera 50 pounds av resistens mot slavcylinderns kolv och trycka mot huvudcylindern s kolven med 50 pounds av kraft, och systemet kommer att pressa till 50 pounds per kvadrattum, men kommer faktiskt inte röra sig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116494.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.