Hur man identifierar en traktor

Traktorer är långsam hastighet fordon som används för uppgifter som kräver stora mängder av vridmoment. De är vanligast på byggarbetsplatser, gårdar eller platser av jordbrukets utveckling. Trailers, markberedning, utrustning eller mark plogar är oftast knutna till traktorn för att passa den aktuella uppgiften. Vanliga traktortillverkarna inkluderar Ford, John Deere och Massey Ferguson. Om du inte vet vilken typ av traktor du äger, måste du identifiera det innan du säljer den eller köpa en viss reservdel. Saker du behöver
Stor borste
våt trasa
Pen
Paper
Visa fler instruktioner
1

Använd en stor borste att sopa bort smuts som kan blockera din traktorns identifieringsnummer. Torka bort rost och annan korrosion med en våt trasa.
2

Kontrollera traktorns motor blocket för ett serienummer. På de flesta traktorer, är motorblocket direkt framför förarstolen. Också Anteckna modellnumret, som vanligtvis ligger strax över eller under serienumret.
3

Leta efter gjutning koder på växellådshuset och bakaxel bostäder. Dessa koder avslöjar oftast tillverkning datum för din traktor.
4

Skriv en korrekt fysikalisk beskrivning av din traktor. Inkludera traktorns färg, typ av hjul (stål, gummi eller spår), säte orientering (centrerad eller off-center) och om sin främre ände är smal eller bred. Inkludera också de ungefärliga måtten på din traktor.
5

Ta dina anteckningar och fysisk beskrivning till din lokala traktor eller jordbruksutrustning återförsäljare. Beroende på ålder av din traktor, kan en anställd ska kunna hjälpa dig med att göra och modell identifiering.
6

Besök ditt lokala bibliotek och jämföra dina anteckningar med arkiverade tillverkarens kataloger. Om biblioteket inte har några kataloger till hands, använd böcker om lokala jordbruket som utgångspunkt.
7

Kontakta service traktor identifiering eller professionell värderare. Många tjänster är webbaserade och kommer att motsvara via e-post. För snabbare resultat, skicka en bild och fysisk beskrivning av din traktor tillsammans med dina anteckningar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116476.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.