Specifikationer för en John Deere 510 Baler

John Deere 510 Baler, även känd som 510 rundbalspress, var en av många grödor balpressar tillverkas av Deere & Company Corporation baserad i Moline, Illinois. Infördes 1979, producerat det cylindriska och tätt packade balar bundna med snöre för enkel hantering, transport och lagring av olika grödor. Även om det anses vara en vintage modell, är det fortfarande används på grund av sin hållbarhet och prestanda i fält. Allmänna funktioner

John Deere 510 Baler är ett kraftuttag driven balpress som innefattar en cylindrisk balning kammare samt en hand-justerbar, flytande cylindrisk trumma pickup. Den utnyttjar en hydraulisk garn foder och fräs med en maximal kapacitet på två bollar av garn samt en rad säkerhetsåtgärder, såsom en justerbar kraftuttag slirkoppling, automatisk pickup utgåvan när balen är full, en bakre grind cylinderlås och en helt sluten kraftuttag. Pull-typ balpress ingår också två, 11L-by-14 sex-diagonaldäck.
Prestanda

Enligt en fältstudie av jordbruksministeriet i Alberta, Kanada, erbjuder John Deere 510 Baler en medelhastighet på 4,3 till 10,6 miles per timme, beroende på typ av gröda. Den producerar balar som väger mellan 1213 och 2,315 pounds, med en genomsnittlig längd av 63 inches och en diameter av 71 inches. Den genomsnittliga densiteten för varje bal uppgår till 13,4 pounds per cubic-foten. Vid topprestanda under normala förhållanden, det kraftuttaget kravet är ungefär 27 hästkrafter i hö och 24 hp i halm, med extra kraft behövs för mjuk mark eller berg.
Mått

De totala dimensionerna på John Deere 510 Balpress innefattar en längd av 64,2 inches, en höjd av 109,6 inches och en bredd av 96,0 inches. Med dragstången i fält position och två bollar av snöre, är den totala vikten av utrustningen 3,823 pounds. Dess 63-tums-breda balkammaren består av sju 8-tums-breda plattform bälten på botten med en tjocklek på 0,24 inches, och nio 4-tums-breda bildar bälten på toppen med en tjocklek på 0,20 inches. De två gummi komprimeringsvalsar innefattar en längd av 60,4 inches med en diameter på 8,3 inches på den övre valsen och 7,1 inches på den nedre.
Underhåll

John Deere 510 Baler omfattar fem kedjedrivningar, tre rördelar fett, två hjullager och en växellåda. Fabriks-rekommenderad service för varje komponent är varje 10 timmar för kedjan oljning, var 30 timmar för smörjning av alla smörjnipplar, och kontrollera nivåerna växellådsolja och packa om hjullagren en gång om året. Enligt fältet rapport från jordbruket Ministry of Alberta, Kanada, service för balpressar tar cirka 10 minuter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116447.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.