Kimpex Plow Instruktioner

Kimpex gör en hel rad av terränggående fordon som använder spår och slitbanor, snarare än hjul. Den Kimpex Klicka på "N plogar Go är konstruerade för användning på Kimpex banddrivna ATV men kan användas på nästan alla ATV eller utility uppgift fordon. Att sätta en plog på en Kimpex tillför ytterligare en dimension till en redan mångsidigt fordon. Click 'N Go plogar systemet är snabb och enkel att koppla in och koppla ur. Det eliminerar också behovet av att krypa under ATV att fästa en plog. Innan du försöker att plöja med en Kimpex plog, är det viktigt att veta hur man installerar och använder den. Saker du behöver Sida 2 skiftnycklar
Visa fler instruktioner
Montering av Kimpex Plow
1

Bolt adaptern till ramen genom att skjuta de två 5/16 -för-1,06-by-2 3/4-inch U-bultar över ramen och genom hålen i baksidan av adapterplattan. Slip en 5/16-tums platt bricka på varje ände av den U-bultar och tråd en 5/16-tums självlåsande mutter på varje ände av U-bult. Upprepa proceduren med ett 5/16-by-2.1/4-by-1 1/16-inch U-bulten i det främre högra delen av adaptern. Fäst den vänstra främre delen av adaptern till ramen med en 5/16-by-1 1/2-tums bult, stöd, 1/2-tums spacer och självlåsande mutter medföljer plogen. Dra åt alla skruvar med hjälp av skiftnycklar.
2

Skjut en 3/8-by-1 1/4-tums sexkantsbulten genom den högra spärren, en 3/8-tums platt bricka, rätt sida av ramen, en 0.460-tums spacer inuti en vridfjäder, en annan 3/8-tums platt bricka och 3/8-tums självlåsande mutter för att installera rätt spärren. Upprepa för vänster spärren. Dra åt alla fästelement med två skiftnycklar.
3

Fäst den främre delen av vinkeln spakfäste snöplogen ram genom att halka en 5/16-by-1 3/4-tums sexkantsbulten genom vinkeln spak, en 1/2-inch distansorganet och krökt slits i den främre delen av snöplogen ramen. Trä en 5/16-tums självlåsande mutter på bulten. Fäst den bakre delen av vinkeln spakfäste till snöplogen ramen genom att halka en 5/16-by-3.5-inch sexkantsbulten genom vardera av de två bakre hålen i vinkel spakfäste, hissen fäste, den hissfästet spacer i ram och trä en 5/16-tums självlåsande mutter på varje bult. Dra åt alla fästelement med två skiftnycklar.
4

Lyft 5/16-by-3 1/2-tums sexkantsbulten genom hålet på vänster sida av spärrhaken, hålet i vänstra sidan av vinkeln spakfäste, en 7/8-inch spacer och vinkeln spaken. Se till att den korta änden av vinkelarmen vänd ner genom vinkeln spakfäste. Fortsätt trä in bulten genom en annan 7/8-inch spacer, hålet i den högra sidan av vinkeln spakfäste och hålet i den högra sidan av spärrarmen. Trä en 5/16-tums självlåsande muttern på skruven.

Dra åt alla fästelement med två skiftnycklar. Dra inte åt muttern eller spaken kommer inte röra sig fritt.
5

Slip slutet på en av de öppna kablar på varje ögla av öppningsspärren spaken. Guide de inledande kablarna genom holmarna på snöplogen ram. Fäst vänster öppning kabeln till öglan på vänstra spärren, och den högra öppningen kabeln till öglan på höger spärren.
6

Fäst ett justerbart stopp på varje sida av snöplogen ram, genom att skjuta en 3/8-by-1 1/4-tums sexkantsbulten genom stoppet då hålet i ramen som för hållplatser och trär en 3/8-tums självlåsande mutter på bultarna.
7

Fäst bladet snöplogen bildruta genom att halka en 1/2-by-1 3/4-tums sexkantsbulten genom hålet i varje sida av plogbladet ramen och hålet under varje justerbara stoppet. Trä en 1/2-tums självlåsande muttern på skruven. Dra åt alla fästelement med två skiftnycklar. Dra inte åt.
8

Slip ena änden av dragfjädrarna till de bästa hålen på båda sidor av snöplogen ram. Slip den andra änden av varje fjäder i en 5/16-by-4-inch eyebolt. Slip den gängade delen av lyftöglorna genom hålen anordnade i varje sida av svängtappen. Trä en 5/16-tums självlåsande mutter på öglebulten. Öka spänningen på snöplogen genom att dra åt muttern på öglebulten. Minska spänningen på snöplogen genom att lossa muttern på öglan slutföra monteringen av Kimpex plogen. Addera Fästa plogen till Kimpex ATV
9

Position ATV över snöplogen, se till att snöplogen ram i linje med ATV.
10

Skjut kroken av ATV vinsch i hissfästet. Rulla upp vinschkabel tillräckligt för att lyfta snöplogen 4 inches från marken, följa instruktionerna i ATV bruksanvisningen.
11

Skjut snöplogen bakåt från mitten av bladet att engagera spärrarna på ramen till adaptern på ATV.
12

Sänk vinschkabel tills snöplogen är hela vägen ner att plöja och lämnade snön bladet från marken med vinschen kabeln när ompositionering ATV att plöja en annan plats. Addera loss plogen från Kimpex ATV
13

Sänk bladet mot marken med hjälp av vinschen.
14

Ta bort vinschen kabeln från hissfästet.
15

Lyft spaken öppningsspärren att frikoppla den bakre delen av snöplogen ramen från adaptern på ATV.
16

Sätt ATV och omvänt, enligt instruktionerna i bruksanvisningen, och tillbaka till ATV tills den är avstängd snöplogen ram.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116430.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.