Hur får man ett Replacement Mobile Home titel i Jackson, New Jersey

Delstaten New Jersey klassificerar en husbil som AA-enhet av bostäder byggda på en permanent chassi och är utformad för att användas, när den är ansluten till verktyg, som en bostad . Trots att klassas som en enhet av bostäder, är husbilar fortfarande ges titlar i en process som liknar hur bilarna ges titlar. För att ersätta en förlorad eller stulen mobil hem titeln i Jackson, New Jersey, finns det några dokument som du måste ge den New Jersey Motor Vehicle kommissionen. Saker du behöver
Genomförd Tillverkarens Certificate of Origin (MCO) katalog Lien innehavarens corpcode och adress
$ 60 /$ 85
Visa fler instruktioner
1

Travel till din lokala New Jersey Motor Vehicle kommissionens kontor. Den Lakewood Platsen är närmast Motor Vehicle kommissionens kontor som erbjuder titel tjänster.
2

Be om en ny titel för din husbil. Du kommer att bli ombedd att presentera en fotolegitimation tillsammans med din husbil titel eller ett ifyllt och undertecknat Tillverkarens Certificate of Origin (MCO).
3

Presentera adress och corpcode av panträtten innehavaren Om din husbil finansieras. Den lien innehavaren kommer att sändas den ursprungliga titeln.
4

betala en avgift på $ 60 år om det mobila hemmet inte finansieras, eller $ 85 om det är. Applikationen kommer att vara klar och du kan förvänta dig din titel för att komma med posten under de följande veckorna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116404.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.