Delar som behövs för Länkade Trailer Auxiliary 110 elektrisk anslutning

Skapa en 110-volts elektriska hookup till släpvagn är ett okomplicerat projekt. De delar som behövs är ett avsäkrat strömförsörjning, en dedikerad utlopp, en landanslutning sladd --- ibland kallas en navelsträng --- och en brytare styrelse. Alla är tillgängliga på de flesta lager hem reparation. Bestämma hur att leverera spänningsmatning Power

ett inbyggt släp är faktiskt en enda apparat när den ansluts till landström med en enda kabel, oberoende av butikerna och apparater den innehåller. Som sådan måste den behandlas som en enskild produkt och sammansmält med en enpolig, 30-amp brytare delas med några andra butiker eller apparater. Lokalisera eller installera sådan kraftkälla vid den elektriska kontrollpanelen av byggnaden som kommer att leverera el till släpet.
Skapa utloppet av spänningsmatning

Kör en leverera till en plats lämplig för installation av en dedikerad uttag, observera alla föreskrifter och advisements utfärdats av behöriga kommunala myndigheten. Dra kabeln med några lösa slingor som skulle kunna skapa en snubbelrisk, se tråden är inte så hårt att stammen punkter skapas i hörnen och går. Leta utloppet för att maximera tillgången och samtidigt minimera risken för skador och exponering för regn. Använd en djup-lock väderbeständig låda om platsen är utanför.
The Shore anslutningskabel

att konstruera kabeln landanslutning, en längd på tre- kärntråd är normalt ansluten till en släpvagn ände inne i en liten dedikerad lastrum till dess säker förvaring när den inte används. Den bindas direkt till en effektbrytare styrelse, välja en styrelse med tillräcklig breaker poäng så att belysning, eluttag och spänningsomvandlare skyddas av separata brytare. För en 25-fots kabel, använd 10-gauge tråd, för en 50-fots kabel, använder åtta-gauge tråd, för en 100-fots kabel, använder sex-gauge wire. En plugg betecknad "TT-30P" av American National Standards Institute krävs för att avsluta kabeln vid sin ända. Rekommenderat tillbehör till Kopplingsöversikt


Om ett 12-volts likström elektriska systemet är installerat på släpet, som föreslagits av den 110-volts system beskrivs som "extra", måste coachen batterierna hållas i ett laddat tillstånd. En spänningsomvandlare använder landström för detta ändamål, och är vanligtvis belägen fysiskt nära släpets brytaren styrelse och fast ansluten till en särskild sporre.
Ett varningens ord

Live el är dödligt. Kontrollera alltid är avstängd när du arbetar med elektriska kretsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116403.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.