Tips för återvinning din gamla bil

Automobiles är de mest återvunna produkter i USA, säger återvinning experter på webbplatsen Earth911.com. Allt från stålram till enskilda delar kan finna nytt liv i ett annat fordon eller i annan form. Det finns massor av människor och företag där ute som gärna skulle ta en oanvändbar bil utanför dina händer - och kanske lägga lite pengar i fickan. Iordningställande Vehicle


Vid återvinning bilen som helhet, måste några uppgifter fyllas i för att säkerställa att den är klar. Endast kunniga individer eller certifierade mekaniker ska försöka slutföra dessa uppgifter. Först, ta bort bensin eller diesel kvar i bilen, då bensintanken själv. Tappa ur motoroljan och kylvätskan. Har en licensierad återvinningsföretagets remove köldmedier luftkonditionering. Ta bort batteriet.
Återförsäljning gamla delar

Många bildelar kan tas bort, städas upp och säljs vidare som återvunnet material. Om du arbetar med en bil del som inte går att återanvända, kan den del som enbart ska återvinnas med ett företag som handlar direkt med sådana produkter. Till exempel, många återvinningsföretag accepterar däck, bälten, gummislangar, transmissioner, radiatorer och använda oljefilter.
Motorblock och Ramar

motorblock och Ramarna är tillverkade av stål och är 100% återvinningsbart. Saker som muttrar, bultar, burkar stål och metall galgar kläder är tillverkade av återvunnet stål. Enligt webbplatsen HelpTheEnvironmentByRecycling.info, återvinning bara en bil sparar 2,500 pounds av järn eller £ 1400 av kol, och 120 pounds av kalksten. De flesta bilar som tas bort från gatorna antingen återvinns helt eller delvis. När du gör en prisjämförelse för återvinning Addera Final Tips

, veta vilken typ av metall du har. De flesta gamla bilar är gjorda av stål, men många nyare bilar är gjorda av flera saker, bland annat plaster och gummi. Det är bra om de metallstycken är så rena som möjligt. Poster som inte är klart av färg, kan gummi, plast och annat skräp får ett lägre pris på grund av den mängd arbete som krävs för att få posten redo för återvinning. Om du har mer än en typ av metall eller typer av auto delar, se till att hålla dem åtskilda. Olika metaller kommer att ge olika priser.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116385.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.