Hur att förnya registreringen klistermärke för Texas Online

Delstaten Texas tillåter fordonsägare som har ett aktuellt registreringsbevis som är högst 90 dagar från utgången att förnya deras online fordonsregister. Fordonsregistreringar att lista "Vehicle Records meddelanden" på förnyelse formuläret eller registreringar som har gått ut är inte berättigade till förnyelse på nätet. Som av denna publikation avgiften för att förnya din registrering på nätet bedöms en $ 2 serviceavgift och en 1 $ avgift för kostnaderna för utskick registrering klistermärke till dig. Du måste ha en giltig e-postadress för att slutföra registreringen. Saker du behöver
License
registreringsnummer fyra sista siffrorna i ditt chassinummer eller VIN
Bilförsäkringar informationen
Visa fler instruktioner
1

Navigera till Texas Department of Motor Vehicles hemsida och klicka på "Online Registration Förnyelse" i "Vad du behöver" avsnittet.
2

Klicka på "Förnya min registrering."
3

Klicka på ditt län och klicka på "Go". Klicka på "Jag godkänner efter att ha läst användarvillkoren" och skriv in ditt registreringsnummer och de fyra sista siffrorna i ditt fordon VIN. Klicka på "Fortsätt" och ditt fordon registreringsinformation visas. Klicka på "Förnya nu" för att fortsätta till betalning sidan.
4

Ange din kreditkortsinformation inklusive din faktureringsadress, försäkring information och e-postadress. Avgiften för att förnya din registrering kommer att variera beroende på vilken typ av fordon du har och är tryckt på förnyelse formuläret du fick med posten. Klicka på "Betala nu" efter att mata in dina uppgifter. Kontrollera att de uppgifter du lämnat är korrekta och klicka på "Skicka". Du kommer att skickas ett kvitto via e-post och din registrering kommer att skickas inom 14 dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116380.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.