Hur du ansluter en Utility Trailer

Utility dragkrokar är ljusa, öppna-toppade bogsering enheter konstruerade för att transportera ljus till måttligt tung last. Tänk på att verktyget släp som dras bakom ett fordon är skyldiga att ha arbetssäkerheten, broms och blinkers. Kontrollera släpets lampor och elektriska anslutningar för frågor före varje användning och reparera en ledig ljus eller anslutning för att förhindra en trafik citat. Dessutom, kontrollera att all last du dragande med nyttofordonstrailern ordentligt har förankrat. Instruktioner
1

Park ditt fordon så att ryggen ligger inom 2 till 3 meter nyttofordonstrailern hitchkrok kopplare. Lyft skumt slut nyttofordonstrailern och dra den mot bilens dragkrok boll tills det är ca 1 fot utrymme mellan dem.
2

Par nyttofordonstrailern hitchkrok koppling till bilens dragkrok boll. Tryck ner för att säkerställa skumt är stadigt.
3

Korsa säkerhetskedjorna nedanför dragkroken koppel och säkert fästa dem till bilens dragkrok med medföljande clips. Dra på kedjorna ordentligt för att se till att de inte kommer att misslyckas samtidigt som du drar nyttofordonstrailern.
4

Lokalisera de elektriska kontakterna på både din bil och nyttofordonstrailern s kopplare. Rada upp socklarna så att tråden färgar radas upp och trycka ned socklarna tillsammans tills du hör ett klick.
5

förvandla din bil på och aktivera dina nödbelysning. Kontrollera på baksidan av nyttofordonstrailern att se alla lampor är i funktionsdugligt skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116379.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.