Hur får Farmer Taggar i New Jersey

Om du är en bonde i New Jersey, har du rätt att få en bonde tagg ska placeras på din gård lastbilar och traktorer. Dessa registreringsskyltar är tillgängliga för jordbrukare med minst fem hektar jordbruksmark och kan användas på fordon som transporterar jordbruksprodukter och varor, liksom om snöröjning fordon som betjänar en kommun. Instruktioner
1

Kontrollera att du har rätt. Granska New Jersey lag om jordbrukaren plattor för att avgöra att du är berättigad till en. Enligt New Jersey stadga 39:3-25, är en jordbrukare definieras som "varje person som bedriver kommersiell medvetenhet, odla och producera av gårdsprodukter på en gård inte mindre än fem hektar i området." Din gård fordon måste användas för att transportera jordbruksprodukter eller leveranser att vara berättigad till en bonde tag.
2

Skaffa en bonde certifikat. Kontakta din lokala Rutgers Cooperative Extension kontoret för att få en bondes certifikat. Detta krävs innan du ansöker om din bondens taggen. En katalog av Rutgers Cooperative Extension kontor finns på den officiella hemsidan (njaes.rutgers.edu /län). Klicka på det län där din gård ligger för att hitta närmaste kontor. Addera 3

Ansök om jordbrukaren taggen på motorfordon kontoret. Stoppa genom New Jersey motorfordon kontor i samhället där din gård ligger. Du kan hitta närmaste kontor vid delstaten New Jersey Motor Vehicle kommissionens webbplats (state.nj.us /MVC). Kontorstid är tisdag till torsdag 8:00 till 19:30, onsdag och fredag ​​från 8:00 till 16:30 och lördag från 08:00 till 01:00 New Jersey motorfordon kontor är stängt på måndagar.
4

Skaffa ömsesidigt avtal former. Om du dragande gård leveranser mellan New Jersey, Delaware, New York och Maryland, inom 150 miles från din gård, är du skyldig att ha ett ömsesidigt avtal dokument i din gård fordon. Detta befriar dig från att ha en kommersiell registrering. Dessa blanketter kan nås på New Jersey Department of Agriculture webbplats (www.nj.gov /jordbruk). När du har slutfört dessa former, hålla dem i din gård fordon vid alla tidpunkter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116349.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.