Hur man målar en gammal traktor

Gamla traktorer med peeling eller bleka färg och ibland även ytrost är vanliga sevärdheter på en gård eller ranch. Utsatt för svåra arbetsförhållanden, traktorer bo mestadels utomhus, istället för inifrån och ut av vädret. Alla dessa saker kan vara tufft på även den starkaste färgen. En ny lack på en gammal traktor behöver inte vara dyrt. Måla en gammal traktor med enkla och billiga metoder som resulterar i en långvarig färg jobb. Saker du behöver
180-slippapper
Dual-action slipmaskin
maskeringstejp och papper
Traktor måla
Paint pan
Hög densitet rollern
Visa fler instruktioner
1

Sand den målade ytan av traktorn med 320-grit sandpapper på en dual-action slipmaskin. Den slipmaskin avlägsnar den övre skikten av den ursprungliga färgen och gör ytan slät. Var särskilt uppmärksam på eventuella områden med ytrost. Sand dessa områden tills rosten är borta. På områden nära de målade ytorna
2

Place maskeringstejp och papper så att de inte får färg på dem när den nya färgen appliceras. Täck elektriska ledningar, strålkastare, sätet och ratten och alla glas på traktorn.
3

Ta bort locket från traktorns färg, vanligen i en fem-liters hink, och rör det väl. Eftersom färgen är emalj och appliceras med roller, inte skaka den. Skakar färgen kommer att orsaka bubblor att synas på traktorns yta efter applicering. Häll traktorns färg i en kastrull som rymmer rullen.
4

Fyll rullen med färg och måla traktorn. Använd tunna lager så det inte rinner. Paint alla de slipade områdena av traktorn och låt skikt torka i sex timmar. Applicera två skikt, låt sex timmar för varje skikt torka. Låt sista skiktet torka i 24 timmar innan du hanterar den ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116309.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.