Fördelarna med ett frivilligt överlämnande Vs. en Repa av en Auto

Om du befinner dig i en situation där du inte längre kan betala av lånet på en bil, kan du vara i fara av att ha din bil återtas. Ibland bilägare tycker att det vore bättre att faktiskt avstå från sina fordon snarare än att vänta för borgenären att komma få dem. Medan frivilligt överlämnande inte påverkar din kredit värdering mer än utmätning, ge tillbaka bilen frivilligt snarare än att det tas från dig bär flera fördelar. Kostnaderna är lägre

Genom att frivilligt avstå från den bilen, kostnader för återtagandet processen är mycket mindre eller undvikas helt. När du arbetar med att försöka skrapa ihop pengar för att betala vad du är skyldig, har även några mindre avgifter kommer väl till pass.
Undviker fysiska konfrontationer

Om du frivilligt avstå din bil, behöver långivaren inte skicka någon till ditt hem eller företag i syfte att återställa fordonet. Om ett företag får för att undvika risken att få sin agent begår ett "brott mot freden," då företaget begränsar potentiella ansvaret i lösa frågan.
Borgenären skulle kunna vara villiga att arbeta Med dig

flesta bilhandlare eller banker egentligen inte vill ha tillbaka bilen utan snarare skulle vara att få de pengar som är skyldig. Genom att erbjuda att frivilligt överlämna din bil, kan borgenären se till att åtgärder som ett tecken på att du är villig att arbeta med kreditgivaren. Om borgenären inte har att spendera tid och energi för att återta bilen, kan borgenären vara villiga att arbeta med dig på återbetalningstider mer hanterbara för dig. Addera påskyndar processen

Frivilligt avstå bilen kommer att påskynda utmätning och payoff process vilket innebär mindre tid och energi kommer att läggas på frågan totalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116308.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.