Delar av en buss

Bussbolag eller ägare buss kan behöva köpa reservdelar eller ny buss delar om en eller flera av sina fordon behöver repareras. Vanligtvis, är din bästa insats för att köpa sådana delar en leverantör som specialiserat sig på dem. Oavsett om du har en buss, skolbuss eller transit buss, bör du kunna komma åt vad din bil behöver från ett distributionsföretag som specialiserat sig på buss delar. Transit Flooring

Alla bussar är utrustade med transit golv, inklusive steg trappsteg. Transit golv är typiskt brandsäkra och halkfri. De vanligaste transitering golv bredder finns är 13 inches, 30 inches, 36 inches, 38 inches och 38,125 tum. Dessutom är golv finns i en mängd olika stilar såsom släta golv, konsistens golv och revben golv. Utrustade med en mängd olika lampor
Lights

Bussar, såsom blinkers, rygg ljus och framlyktorna. Blinkers är blinkande lampor som stänger av och på när en buss stannar för passagerare. Blinkers låta andra förare att veta om en buss är att vrida åt vänster eller höger. Dessutom baklyktor låta andra förare vet när en buss planer på att stoppa eller bromsa. Även bussarna har oftast innerbelysning att belysa insidan av fordonet.
Videoövervakning

flesta bussar har video övervakningskameror installerade. Den övervakningskamera sitter oftast på framsidan av bussen för att ta bilder som leder från förarsätet mot nöddörren. Vissa videokameror in och lagra bilder för visning vid ett senare tillfälle, medan andra kameror sända live-video till en leverans.
Takluckor

Vissa bussar har tak bifogas luckor till taket. Takluckor tillåter frisk luft i bussar, pendeltåg och bussar. Dessutom är enheten också en nödutgång. Takluckor finns med tvåspråkiga dekaler, inom och utom knappar frisättning och switchar larm för att varna passagerarna när luckan är öppen.
Sound System

Ett ljudsystem låter föraren att hålla kontakt med avsändaren. Det är en två-vägs radio som innehåller en mikrofon, högtalare och en antenn. Dessutom är vissa radioapparater är utrustade med en CD-spelare och AM /FM-frekvenser.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116282.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.