Rotary Broach Verktyg

Roterande brotschning, även känd som wobble brotschning, är ett förfarande för framställning av inre och yttre polygon former på änden av ett arbetsstycke medan den roterar. Den roterande driftning tar bara några sekunder och är kapabel att producera former med en noggrannhet som överstiger 0,0005 tum. Processen kan utföras vid samma tidpunkt som andra operationer, vilket ökar hastigheten och produktionens lönsamhet. Rotary brotschning kräver en verktygshållare och en skärborr. Allmänna funktioner

Rotary skärborren verktyg är i allmänhet tillverkade av hög kvalitet, M2 snabbstål. De är utrustade med en luftventil hål för tryckavlastning. De är härdade till över 62 Rockwell och kan ha raka eller morsekona skaft. Dessutom har de en åtta-graders spånvinkel. Vanliga roterande spindlar kan modifieras för följande funktioner:. Metallpulver snabbstål eller kobolt snabbstål, ingen luftventileringshål eller dubbla lufthål vent, och anpassade platt-till-platta dimensioner <
br> Coatings och specialfunktioner

Rotary skärborren verktyg kan ha en rad olika beläggningar, inklusive titannitrid, titan karbonitrid och titanaluminiumnitrid. Formen djup och total längd kan också anpassas. Dessutom, speciella typer av roterande spindlar är tillgängliga, såsom dubbel hex och torg, redskap, involute, kilspår, samt tandning och spline.
Typer av Rotary Broach Verktyg

p Det finns många typer av roterande skärborren verktyg tillgängliga. Dessa inkluderar justeringsfri schweiziska typer som är utformade för mindre europeiska maskiner, där utrymmet är ett bekymmer. Standarden, justeringsfri typ är utformad för att acceptera ett stort antal olika former och är lätt att använda samtidigt som den tunga typen är byggd för hastighet och utformad för större former. Det finns också ett stort formulär som utformats för noggrannhet på större former.
Interna Sexkantiga Rotary Brotschar

interna sexkantiga roterande broscher från Polygon Solutions har ett skaft diameter på 0,315 tum (8 mm) och en total längd på 1,25 inches. Dessa broscher varierar i storlek, från 0,0510 tum över lägenheterna och en brotsch djup av 0,102 tum, till 0,4775 tum nyckelvidd och ett djup av 0,650 tum.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116256.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.