Hur man använder en Jordbrukstraktor

cockpiten på en jordbrukstraktor liknar i allmänhet den i en bil eller lastbil. En traktor har en ratt, mätare, spakar och en eller två pedaler på golvet. Framsidan av traktorn har vanligtvis en hink för att flytta jord, medan baksidan har en hydrauliskt styrd avsnitt för att fästa redskap såsom plöjning skivor, gräsklippare och sprutor. Instruktioner
1

klättra in i stolen från sidan med steg och sätt in nyckeln i nyckelhålet för att starta traktorn.
2

Dra försiktigt i gasreglaget, beläget nära nyckelhålet, för att värma upp dieselmotorn. Gasreglaget är ansluten till gaspedalen och fungerar som en farthållare. Sätt foten på kopplingspedalen
3

, flytta växelspaken till första växeln och sakta traktorn framåt. Växelspaken är en av två växelspakar med knoppar som kommer ut på golvet framför dig, vanligtvis med markeringar märkta "1" till "4", liksom ett "R" för att vända traktorn. Växling på en traktor är identisk med växling i en bil.
4

Flytta andra växelspaken från läge "1" till "3" för att minska bogsering makt och öka hastigheten. Denna pinne ska styra kraften fördelas till hjulen, ungefär som de i en fyra-wheel-drive truck.
5

Drag eller tryck på spaken till höger eller vänster om sätet för att justera höjd frontskopa.
6

Dra eller skjut på den andra spaken för att justera lutningen på hinken.
7

Dra eller skjut den tredje spaken, oftast ligger på motsatt sida av sätet, för att justera den bakre hydraulsystemet. Denna spak styr avståndet mellan fästet och marken. Du kommer att vilja bilagan vara nära marken när du använder plöjning skivor och högre för slåtter eller släpvagn med en hake.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116221.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.