Gehl 663 Specifikationer

Den Gehl 663 är en förlängning av bom gaffeltruck avsedd för utomhusbruk situationer. Till skillnad från lager gaffeltruckar, är de 633 rider på stora däck och kan röra sig runt en arbetsplats med ojämn mark. Operatören sitter vid kontrollerna i mitten av maskinen i en skyddad hytt. Bommen med gaffeltruck infästning sträcker sig från den bakre delen av maskinen över operatörens huvud. Bommen har teleskopiska sektioner så det kan vara kompakt för resor och användbar för att hantera höga lyft. Mått

663 väger £ 20.500 och kan lyfta 6,000 pounds 37 fot 6 inches i luften. Den kan nå 23 fot 4 inches bort från chassi och kan lyfta 1,500 pounds på det avståndet. Den 663 är 208 inches lång och 96 inches bred. Den 663 kommer med en 80 hästkrafter John Deere dieselmotor med re-placeable våttyp cylinderfoder och intern balancers Addera Köra

Placeringen av föraren i Gehl gaffeltruck ger honom fullständig insyn i alla riktningar. Den vändradie är 13 fot 8 inches och bommen sänks för att ge 663 en höjd av 78 inches. Det passar genom en vanlig åtta fot dörröppningen. Styrningen är justerbart och har krabba-liknande operation. Crab-liknande rörelse innebär att alla hjulen snurrar på samma sätt i samförstånd. Den kan flyttas mellan vanlig fyra och tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift krabba-liknande styrning från kontrollerna på instrumentbrädan. Ramen kommer att luta tio grader åt höger eller vänster för att stanna nivå i ojämn terräng.
Load Control

En funktion som kallas Auto-Troll är ett alternativ på 663. Det upprättar en sann horisontell fix när 663 är parkerad på en sluttning. Auto-Troll kommer att lyfta och vända en last via en sann horisontell och vertikal linje. Gehl använder också ett system som kallas "Dynattach" för att tillåta operatören att byta redskap till bommen i minuter utan verktyg. Bilagor inkluderar en takstol bom, skopa, muck grab, lyftbord och pallgaffel.
Gehl Company

Gehl gör skid lastare och banar utrustning samt ojämn terräng teleskoplastare. De gör även icke-traktor jordbruksmaskiner såsom hö beslutsfattare, beslutsfattare foder, fälthackor och gödsel hantering. Företaget distribuerar genom oberoende återförsäljare i USA, Asien, Latinamerika och Europa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116217.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.