Hur bli av med gamla bilar på ett säkert och lagligt

En gammal bil på bakgården eller uppfart är en skamfläck. Ta bort bilen från privat egendom hjälper till att hålla fastigheten ser snyggt . Ägare undrar ofta hur man kan bli av en bil utan att behöva förfoga över den olagligt genom att förkasta det någonstans i skogen eller på övergiven egendom . Lagligt att bli av med en gammal bil håller ägaren från att få böter eller kastas i fängelse för olaglig dumpning . Instruktioner
1

Undersök ditt fordon för att se vad som är dess modell och år . Vrid nyckeln i tändningslåset och se om bilen startar . Om bilen startar och går bra , kan du donera den till en välgörenhetsorganisation som ett kloster , sjukhem eller barnhem .
2

Forskning värdet på din gamla bil med Kelley Blue Book . Det kommer att hjälpa dig att avgöra vad bilen är värd , och hur mycket du kan be om det om du bestämmer dig för att sälja .
3

sälja delar från bilen genom placera ett tillägg på Craigslist . Skapa en annons genom att klicka på " Skapa en post " länken , markera det område du försöker posta i , vilket är " Till salu ", välj " bilar och lastbilar - av ägaren " . Och skriv in en annons för bildelar < br >
4

Sälj din gamla bil till en skräppost bilhandlare och ta emot pengar när dealern kommer och bogserar bort bilen . Junk bilhandlare köper ofta bilar vikt att använda som skrot eller för bildelar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116201.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.