Hur du väljer Shift Poäng för en sändning

På en bil med automatisk växellåda, kommer bilen själv väljer automatiskt växlingspunkter och växlar switch som du kör. Ingen inmatning erfordras från användaren. Men på en manuell växellåda användaren måste manuellt välja de växlingspunkter under körning. Detta görs vanligtvis med hjälp av en specifik typ av pedalen kallas "koppling" i förbindelse med en pinne som kallas en "växelspak." Instruktioner
1

Undersök layout växelspak panel. Typiskt denna panel är monterad på golvet i bilen precis till höger om förarsätet. Dock kan vissa bilar har denna monterad på ett center panel. Alla skift punkter på växelspaken panelen tydligt ska märkas (Neutral, 1st, 2nd, etc.), så studera layout och lägga det på minnet.
2

Sätt din bil i "Neutral" växel genom att trycka ned kopplingen och skjuta pinnen växelspaken i läge på panelen märkt "Neutral".
3

Slå på din bil.

4

Använd foten till att trycka ner kopplingen. Tryck ned bromspedalen med din andra foten. Använd din högra hand för att justera pinnen växelspaken och ta bilen ut ur den neutrala växlingspunktprofil och in i "1st" växelspaken punkten. Släpp upp bromspedalen med foten, vilket gör att du kan köra din bil. När det blir dags att välja ett annat skift punkt på din sändning, tryck ner kopplingen och använda handen för att flytta pinnen växelspaken till nästa skift punkten du önskar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116193.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.