Konvertera Gasmotorer till Propan

Konvertera en gasmotor för att använda propan kan vara kostnadseffektivt på lång sikt och ger lägre utsläpp. Motorer gående på propan har en längre livslängd från mindre slitage. Det finns ingen partikel eller kol uppbyggd med propan, och ett ombyggt fordon kommer att kosta mindre att fylla - ett stort plus som bensinpriser stiger. Nackdelen med propan är att det inte är allmänt tillgängliga, men en bi-fuel konverteringssats är ett alternativ. Bränsle-injicerade och dator-styrda fordon kan inte konverteras till använda propan. Saker du behöver
propantankar
Tank monterar
Converter Review Lockout ventil
Förgasare spread
Holley bar GASSPJÄLLSHUS
Throttle linkage
8 meter högtrycksslang Sida 2 fötter lågtrycksslang
en fot värmeslangen
Slang adaptrar som passar gasolflaskan
Socket Set
mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

Säkra gasolflaskan med tanken monteras i en säker, osynlig del av fordonet. Placeringen beror på storleken av de använda tankarna. Sängen av en pickup kommer att hålla en 25 - till 50-liters tank
2

Montera omvandlaren enligt anvisningarna som följde med kitet.. Fäst spärrventilen till omvandlaren, antingen direkt eller med högtrycksslang försedd med slang adaptrar. Installationen kommer att bero på om din bil är vattenkyld eller luftkyld.
3

Fäst slang adaptrar till endera änden av 8-fot högtrycksslang. Fäst ena änden till gasolflaskan. Kör slangen längs undersidan av fordonet bredvid de ursprungliga bränsleledningar, säkra den till kroppen. Ta änden upp genom motorrummet och fäst den i omvandlaren.
4

Ta luftfilterenheten. Ta bort förgasaren från motorns insugningsrör. Rengör noga grenröret, ta bort överblivna tätningsmedel och packning.
5

Montera spridningen bar spjällhuset på grenröret på toppen av packningen. Placera annan packning på spridningen bar, fäst sedan den nya förgasaren.
6

Fäst slang adaptrar till ändarna av lågtrycksslang. Fäst ena änden till omvandlaren och den andra änden till förgasaren. Fyll gasolflaskan och kolla efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116184.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.