Specifikationer för Gillet Vertigo

Automobile Gillet är ett belgiskt företag av Gembloux som skapats och tillverkar Gillet Vertigo.5 Ande, en fortsättning på Vertigo linjen. Belgiska hill racing mästare Tony Gillet driver denna bilföretag. Den Gillet Vertigo deltog i sin första internationella tävling i Bahrain 2004. Chassi

upphängning typ av Gillet Vertigo.5 Ande är en Nomex /Carbon Monoshell. Den motorfordon har rack styrning. De främre bromsarna är AP fyra kolvar med 330mm ventilerade skivor, medan de bakre bromsarna helt enkelt har AP 300mm ventilerade skivor. Vertigo är främre hjulupphängningen är gjord av två överlagrade triangellänkar och en tryckstång med stötdämpare och fjädrar. Den bakre suspensionen består av oberoende hjul och två på varandra placerade bärarmar. Addera Dimensioner

hjulbas Gillet Vertigo är 92,13 inches, medan längden av bilen är 155,9 inches. Bredden på fordonet är 79,13 inches, och höjden är 43,9 inches. Den Vertigo främre spåret är 63,07 inches, medan den bakre spåret är 67.17 inches. Den Vertigo väger 2,182.58 kg.
Motor

Gillet modell kommer utrustad med en Maserati motor. Motorn har 420 hästkrafter, och motorn är en V8. Den Vertigo motor måste använda torrsumpssmörjning.
Transmission

Vertigo har en bakre växellåda med kör plats i baksätet. Växellådan är sekventiell med sex hastigheter och en sekventiell växelspaken. Kopplingen är enkel disk hydrauliskt manövrerad, medan bilen kör på 19-tums hjul. Storleken på framdäcken är 225/35Z, och bakdäcken är 275/35Z.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116150.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.