Superwinch Honda Rancher Mount Installation

Superwinch kit är bland de mest lättinstallerade vinsch kit som finns för din Honda Rancher ATV. Använda generiska fästpunkter och en kombinerad vinsch /drum roller monteringsplatta, kan du vanligtvis utföra arbetet på bara några timmar med minimala handverktyg. Vinschar förlänga det användbara området för din ATV genom att du kan komma åt spår och annan terräng som annars inte skulle vara tillgänglig. Vinschar "primära syftet dock undsättning är kört eller på annat sätt fastnar ATV, och detta gör dem absolut nödvändigt på trail. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket som
Tänger
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Placera ATV på en plan yta såsom ett garage eller uppfart. Vinschen monteras på den främre stötfångaren barer som fäster ramen och barer stötfångare tillsammans.
2

Montera vinschen bort av ATV genom att först placera vinschen fäste på golvet, och sedan rikta in monteringshål på vinschen bas med monteringshålen på konsolen. Monteringshålen passar endast i en riktning. Du behöver inte borra hål i det här steget. Trä bultar i sina respektive monteringshål och spänn fast dem ordentligt med hylsnyckel.
3

Unbolt främre stötfångare från ATV med hylsnyckel att underlätta tillgången till stötfångaren montering barer. ATV vinsch fäste kommer ligga på dessa två runda stänger och fästs med små U-bultar som levereras med vinschen kit. Montera U-bultarna i de utsedda platserna på stötfångaren monteringsstänger och dra ner dem med hylsnyckel.
4

Bolt stötfångaren bar tillbaka i position genom att ersätta sina fyra bultar, använd sedan U-bultar medföljer vinsch kit för att montera pipan guide från satsen. Ett kort avsnitt av vinschen monteras plattan skjuter ut från framsidan av stötfångaren barer när de installeras. Det är där du monterar pipan guide. Trä de bultar i deras ställe från botten av monteringsplattan och fäst sedan den övre delen av pipan guiden med hjälp av U-bultarna som följer med kitet.
5

Thread vinschen kabeln genom pipan guide, sedan installera vinschen kroken på änden. Vinschen kroken är monterad på vinschlinan genom att först trycka på passande stål kompression på kabeln, sedan rulla kabeln runt den medföljande droppformad kanal. Trä ögat hålet av kroken genom den öppna änden av kanalen. Den övre delen av droppformade kanalen är där de två kablarna är fästa tillsammans med kompressions montering. Använd en tång för att klämma klämringskoppling ihop, binda metall kablar till varandra.
6

Route fjärrkontrollen kabeln från vinschen upp genom kaross ATV. Följ vägen i ramen och styret upp genom plats på karossen där styret möter kroppen. Tryck in strömbrytaren förbi gummitätningen, och sedan montera den på styret på en lättillgänglig plats med den medföljande klämringskoppling virad runt metallen styret. Använd plast buntband för att montera kablar för växeln ur vägen av potentiella klämpunkter på ramen av ATV som styrlänkaget eller fjädringskomponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116147.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.