Hur man flyttar Friktion Equipment Bearing Railroad

Klassiska järnvägsutrustning byggdes med hjul rullningslager. Med tiden flyttade järnvägsutrustning från rullningslagerfett till rullager hjul. Medan rullen hjullager utrustning kan flyttas på järnvägsspåren, rullningslagerfett utrustning kan inte. Huruvida bit rullningslagerfett järnvägsutrustning (t.ex. en järnväg bil) du försöker flytta är gjord av trä eller stål spelar ingen roll. Du kommer att behöva flytta utrustningen med lastbil eller hus mover eller ladda utrustningen på en flatcar. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket det kommer att kosta dig att flytta en bit rullningslagerfett järnvägsutrustning genom att beräkna körsträcka mellan utgångspunkt och destination. Använd en online-kalkylator frakt sjöfarten för att bestämma en bra uppskattning av körsträcka mellan dina frakt poäng. Faktor i kostnader för uthyrning av kranbilar och bränsle. Uppskatta minst $ 5000 om att flytta utrustningen med lastbil eller hus mover.
2

Ta reda på om det finns ett aktivt tågtrafiken mellan dina poäng för ursprungs-och bestämmelseort och i så fall få ett kostnadsförslag för flyttning av rullningslagerfett järnvägsutrustning genom att ladda den på en plan bil i motsats till en semi-truck.
3

Hitta en järnväg avlastare som kan hjälpa dig med rätt lastning och förflyttning av din rullningslagerfett järnvägsutrustning. Överväga att begära offerter från försäkringsbolag för att få ditt järnvägsutrustning försäkrad under rörelse för att skydda dig från förlust eller skador som uppstått under transport.
4

Ta reda på om du kan minska kostnaderna för sjöfarten genom att utföra en del av arbetskraften själv. Till exempel, om att flytta med lastbil eller flatcar, kanske du kan bygga ett stabilt underlag för järnvägen utrustning, såsom en järnväg bil eller caboose, genom att köpa gamla band skrot järnvägen och hamra dem med spik till en nivå, platt bit av virke inför rälsbussen att fästas på det och inom en flatcar eller på ett lastbilsflak.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116072.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.