Hur du hittar en Trepunktslyft på Tractor flishuggar

När rensa din gård av grenar och skräp , är en flishugg ett bra sätt att minska det skrot trä till små marker . Många flishuggar kan även monteras på en traktor för lätt förflyttning . Men om du har en traktor som använder en trepunktslyft snarare än en enkel kulan , då flishuggen dokumentförstöraren behöver samma fäste . Lyckligtvis hitta en trepunktslyft är oftast lätt att göra . Saker du behöver
Flismaskin
Flismaskin manuell
Visa fler instruktioner
1

Se till att det inte är en fristående modell , och att det är tänkt att fästas till och dras av en traktor. Läs i manualen för att se om det visar dig var skumt anslutningar ska vara på flishuggen .
2

Leta efter ett skumt anslutning på baksidan av flishuggen . Om flishuggen har en stel axel med en enda boll lock , då det är tänkt att användas med en kulkoppling , och inte en trepunktslyft . Du vill ha en anslutning som har två nedre anslutningar och en högre i form av en triangel .
3

Leta efter en anslutning på framsidan av flishuggen . Om det inte finns någon hake anslutning på framsidan eller baksidan av flishugg , då anslutningarna kan ha brutits av , eller aldrig installerats i första hand .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116064.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.