Hur man installerar rullstol hissar för Vans i Houston

rullstol van hissar är ett utmärkt sätt att förvandla din van till en handikapp-tillgängliga fordon. I Houston, Texas, området finns ett antal återförsäljare som säljer van hissar. Du kan köpa en van hiss och har det installerat på dessa återförsäljare eller välja att installera det själv för att spara pengar. Installationsanvisningar variera beroende på hissen tillverkaren, men den allmänna processen för installation av rullstol skåpbilar hissar är densamma för Houston area van ägare. Saker du behöver
rullstolslyft System
Bultar Drill
Lift systemet bruksanvisning
Visa fler instruktioner
Do It Yourself Installation
1 < p> Kontakta en lokal återförsäljare rullstolslyft. Houston, Texas, området är hem för många detaljhandlare rullstolslyft som kan hjälpa dig att avgöra vilken hissen är rätt för dig. Besök alltid med din van att bestämma vilken typ av lyft du ska köpa.
2

Ta din van till ett Houston-området professionell rullstolslyft installation center för van ändringar innan du installerar hiss. Många skåpbilar måste ha sina golv sänkas för att rymma rullstolar, och denna procedur görs bäst av proffs.
3

Ta bort de mittersta sätena från van. Mest van säten låses på plats med spakar som finns på golvet. Lyft dessa spakar för att frigöra platser och ta bort dem från fordonet.
4

Öppna huven på din van och koppla bort bilens batteri, avlägsna först den negativa kabeln och sedan den positiva kabeln.

5

Installera bottendelen av hissen till kroppen av bilen vid dörren platsen, följa anvisningarna som medföljer köpet av din hiss. Du kan bifoga flesta lyft baser van genom att borra och skruva basen till botten av fordonet.
6

Installera hissen hängslen som rekommenderas av hissen bruksanvisning. Många hissar har hängslen som fäster i taket och sidoväggarna av fordonet med bultar.
7

Fäst den rörliga delen av hissen till stag, med alla bultar låsta på plats. De flesta hissar ansluter till baserna genom att skruvas fast ramarna, med hissen partiet säkert på marken. Konsultera din bruksanvisning för specifika instruktioner.
8

Anslut den flyttbara lyft batteriet till hissen. De flesta hissar kan också fästas på van batteri. För att ansluta hissen till van batteri, konsultera din manual för mer detaljerade inkopplingsanvisningar.
9

Återanslut van batteri kablar, pluskabeln först, följt av minuskabeln.

Professional Installation
10

Komplett Steg 1 i avsnitt 1.
11

Har din van modifieras professionellt att rymma rullstolsburna passagerare. Många skåpbilar måste ha ordet sänkte några inches som görs bäst av proffs. De flesta lyft installatörer kommer att inkludera golv sänkning med installationen.
12

Lämna din van vid ett Houston-området rullstolslyft installation centrum. De flesta installationer tar ungefär en vecka att slutföra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116056.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.