Transmission Problem i en 2003 Ford Taurus

Den 2003 Ford Taurus är en amerikansk sedan med en hög nivå av säkerhetsutrustning och krocksäkerhet. Edmunds värderar sin pålitlighet i frågor som överföring med minimala problem och är mycket tillförlitlig. Men om du äger en 2003 Ford Taurus och transmissionen ger dig problem, finns det några saker som kan vara fel. Innan du tar din Taurus till mekaniker, försöka lista ut vad som är fel med din sändning på egen hand. Saker du behöver
Duk
Transmissionsolja
Drop pan
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil på en plan yta och hålla motorn igång så att du får en varm läsning. En bilmotor måste köra för att få en mer exakt avläsning när man försöker kontrollera transmissionsoljor.
2

Pop huven på bilen. Ta ur oljestickan. Detta är en mätare som mäter kvaliteten transmissionsolja och nivåer, det liknar en pinne. Transmissionsolja bör kontrolleras minst två gånger per år. Om ditt fordon är låg på transmissionsolja det kan orsaka överföring skador.
3

Torka av oljestickan ut, lägg tillbaka den i oljestickan axeln och dra ut den igen. Om transmissionsolja inte är full, lägg en liten vätskemängd överföring till hålet du drog mätstickan ur. Kontrollera nivån på mätstickan, om det är låg, innebär att din växellåda har en läcka. Färgen på vätskan bör en rödrosa. Om vätskan är brun. Brun transmissionsolja innebär att din sändning är överhettning en brinnande vätskan. Du kommer mest sannolikt att behöva vridmoment spola ditt transmissionssystem två gånger, byta vätska och filter och /eller lägga till en överföring kylvätska för att reglera temperaturen på vätskorna.
4

Låt bilen sval . Även kontroll av oljestickan kräver att bilen är varm och går. Sourcing någon annan transmission problem kommer att kräva att du ska komma nära motorn eller gå under bilen och bilen ska vara så cool som möjligt.
5

Kontrollera din överföring för läckor. Om du lagt till vätska och nivån fortfarande läser lite, har bilen en läcka i transmissionen. Läckor är inte svåra att hitta i en sändning eftersom det är ett slutet system. Kontrollera dränering under den överförda informationen, mellan transmissionen och motorn, filterröret, och baren som ansluter transmissionen till växlarna, som kallas väljaraxeln. Kontrollera också kylaren för röda transmissionsolja flyter i kylarvätska. Om du ser rött transmissionsolja i något av dessa områden

, har du hittat läckan. Reparera eller byta ut den defekta delen. Om efter spolning ditt system, ändra dina filter, påfyllning av vätskor och reparera en läcka din sändning fortfarande inte fungerar, behöver du en transmission översyn, som bör hanteras av en bil professionellt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116054.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.