Hur att bogsera en bil med framhjulen Down

Bogsering en bil med alla fyra hjulen på trottoaren kallas flat bogsering. Det är oftast används för att bogsera ett fordon bakom en RV eller husbil. Fördelarna med platt bogsering är att det finns ingen tung släpvagn eller dolly, och däcken slits i en jämn takt. Nackdelen är att många bilar inte kan bogseras på detta sätt utan modifiering. Eftersom bilen bogseras är avstängd men överföringen är fortfarande i växel smörjande vätska inte pumpas. Detta kan orsaka skador på kugghjulen och transmission. Saker du behöver
Dragkrok
dragkrok
Kablage
Visa fler instruktioner
1

Konsultera instruktionsboken för din bil för att se vilken metod tillverkaren rekommenderar för bogsering. Vissa ändringar kan vara nödvändiga.
2

Välj en dragkrok som matchar betyg på din bogsera bilens dragkrok.
3

Välj typ av dragkrok . Dragkrokar finns i två typer. Självinställande fästen fäster till antingen bogsera fordonet eller fordonet bogseras. Fördelen med denna typ är att en person kan fästa de två fordonen. A-frame fästen fäster dragfordonet, men kräver exakt positionering. Dessa fästen brukar kräva en spotter. Ha en professionell installation på ledningsnätet och dragkrok, om din bil inte kommer med en redan installerad.
5

Connect
4

dragstången enligt tillverkarens anvisningar. Anslut ledningsnätet i uttaget i bilen bogseras.
6

Roll up fönstren i bilen bogseras. Kontrollera att parkeringsbromsen är i läge OFF, och ratten är centrerad.
7

Kontrollera driften av bromsljus och blinkers genom att ha en assistent stå bakom det dragna fordonet medan du trycker på bromspedalen och använda blinkers i RV.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116023.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.