Installera Bromsar på en 2007 Silverado Trailer

Om du äger en Silverado trailer som inte är utrustad med bromsar, kan du vara bekant med den enerverande känslan man får när barreling ner en brant backe och förverkliga fordonets bromsar kanske inte har tillräckligt med ström att säkert stoppa den extra vikten. Om du vill förhindra detta scenario från att upprepa, har du två val: antingen investera i en ny trailer, eller lägg till bromsarna till din befintliga. Om du köper en kompatibel broms kit och göra jobbet själv, är det andra alternativet betydligt mer ekonomisk än den första. Saker du behöver
Bromskit
Däck järn eller lug skiftnyckel
Ordet jack
Jack står
Tänger
Flathead skruvmejsel
Hylsnyckel
bromsfett
Lufta slang
Empty engångsbehållare (såsom en plast mjölk eller juice kanna) katalog Bromsvätska
Locking skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Installera Brake System

1 Använd ett däck järn eller lug skiftnyckel för att ta bort hjulet s muttrarna.

Lossa muttrarna på det första hjulet kommer du att arbeta med att använda ett däck järn eller lug skiftnyckel. Inte helt ta bort dem.
2

Lyft upp vagnen med en domkraft och sänka den på pallbockar.
3

Ta bort muttrarna och hjulet. Om du gör det kommer att avslöja locket dammskyddet, beläget i centrum av hjulnavet.
4 Bänd upp locket dammskydd med en skruvmejsel.

Bänd upp locket dammskydd med hjälp av en skruvmejsel. Beroende på vilken typ av släpvagn du äger, hittar du antingen en spindel mutter eller en sprint som håller hjulnavet på plats.
5

Avlägsna kopplingen hjulnavet. Om hubben är ansluten med hjälp av en spindel mutter, skruva loss den med en hylsnyckel. Om din modell har en sprint, räta stiftet med en tång innan du drar det gratis.
6

tag i hjulnavet med båda händerna och dra den mot dig för att ta bort den från axeln. Bakom den, hittar du montera fästplattan.
7

Leta bromsok fästet och dess tillhörande muttrar och bultar i din broms kit. Rada upp det med hålen i fästplattan montering, skjut bultarna genom hålen och fäst dem med muttrarna. Dra åt med en hylsnyckel.
8

Ta bort lagren och rotorer som ingick i din broms kit och pre-pack lagren i rotorerna. Eftersom stegen i den här proceduren kan variera beroende på typ av broms kit du köpt, är det bäst att följa instruktionerna som ingick.
9

Skjut en av de färdigförpackade nav rotorer på spindeln , följt av ett yttre lager. Säkra dem genom att byta ut sprinten eller trapetsmuttern du bort tidigare.
10

Smörj de två bultarna på en av adapter bromsfläns plattor som ingick i din broms kit. Rikta in hålen i tjocklek med bultarna och skjut den på.
11 Tjockleken, visas tydligt här så att du kan se hur det passar, kramar den övre kanten av rotorn.

Montera bromsok /broms flänsaggregat adapterplatta runt den övre kanten av rotorn, rada upp hålen i adapterplattan med hålen i bromsok fästet du installerade tidigare. Fäst den med lämpliga skruvar och muttrar som ingick i bromsen kit, dra åt muttrarna med en hylsnyckel.
12

Upprepa steg 3 till 11 för det andra hjulet.
13

Montera slangen bromsledningen i enlighet med broms kit instruktioner. Typiskt, två kortare linjer ansluta bromsok med en huvudledning som går upp i mitten av din släpvagn till en broms kopplare. Rören är oftast säkras med buntband, som ingår i broms kit. Kopplingen kan hittas i närheten av bilens dragkrok
14.

Anslut din nya bromssystem till din bil genom att fästa kontakten, som ligger nära bilens dragkrok, till kopplaren. Addera Blödning bromsledningen
15

Ta av locket på huvudcylindern, beläget nära kopplingen, och fyll behållaren med bromsvätska.
16

Fit ena änden av en blöda slangen över en av bromsok s avluftningsventiler. Avluftningsventilen är ett litet munstycke som sträcker sig från oket.
17

Häll bromsvätska i en engångsbehållare tills det är ungefär halvfull. Sätt in den andra änden av bleed slangen in i behållaren, vilket gör att dess spets är helt nedsänkt. Detta hindrar luft från att säkerhetskopiera i bromsledningen.
18

Vrid luftningsskruven, ligger intill avluftningsventilen, ett halvt varv med en låsning skiftnyckel.
19

Sätt en platt skruvmejsel i hålet på toppen av kopplingshuset, trycka ner tills den lämnas in under muttern på tryckstången. Vrid försiktigt på skruvmejseln för att aktivera huvudcylindern, vilket kommer att släppa ut luft genom behållaren. Eftersom detta händer, ska du se bubblor stiger till ytan av vätskan i huvudcylindern.
20

Övervaka nivån på bromsvätska i behållaren. Som luftrör kommer nivån sjunka och du måste lägga till mer vätska. När bromsvätskan slutar bubbla, har du tagit bort framgångsrikt luft från huvudcylindern. Vrid skruvmejseln med en större mängd tryck för att tvinga bromsvätska genom bromsledningen till bromsok med
21

den öppna avluftningsventilen. Var noga med att hålla huvudcylindern full av bromsvätska. Också titta på behållaren bleed slangen är att se till att det inte rinner.
22

Dra åt luftningsskruven med en låsning skiftnyckel när du inte längre ser luftbubblor rör sig genom blöda slangen.
23

Upprepa steg 3 till 9 för andra bromsoket.
24

Byt däcken på släpet och dra åt muttrarna med en klack skiftnyckel eller däck järn.
25

Lyft upp vagnen av domkraften står med en domkraft. Avlägsna domkraften och sänk trailern till marken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116019.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.